What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
geog28395

Yπαρχουν ουσιαστικές διαφορές στο hardware firmware σε σχέση με το v2 ; Κάτοχος 24αρας γραμμής wind με το βασικό και δυστυχώς προβληματικό ρούτερ W8960Nτης ίδιας εταιρείας ψάχνω για αντικαταστάτη..
Το VR400 v2 πάντως δουλεύει απροβληματιστα σε 24αρα γραμμή wind γνωστού μου..

Username

1 Reply

keysmith

Εσύ έχεις ADSL και οι ADSL δεν έχουν μεγάλο φόρτο από άποψη εύρους. Βρες έναν καλό ρουτερ στο modem (να κλειδώνει καλά και να είναι σταθερός) και αγορασέ τον.

Ακόμα και ADSL κάνει όπως ο https://www.skroutz.gr/s/14742305/TP-LINK-TD-W8961N-v3.html με λιγότερα χρήματα 21 (και η Wind τον πουλάει branded στα 19.90). Εχει καλό σε εμβέλεια wifi και σταθερό modem. Διάβασε τα σχόλια να σχηματίσεις γνώμη. Εγώ που τον έχω είμαι ικανοποιημένος (nova αλλά wind branded είναι ο router) σε μικρό σπίτι όχι με πολλά clients πάει πολύ καλά. Αν πάλι έχεις μεγάλο φόρτο (πχ torrents) και πολλά clients δες κάτι καλύτερο VDSL (έχουν καλύτερα CPU) και με Ν και AC Wifi (2.4 και 5ghz) να μοιράσεις τους clients (το 5Ghz χρειάζεται και για το εύρος σε 100άρες VDSL).

Αν είναι να πας σε VDSL ένας VDSL (συμβατός με ADSL) είναι πιο καλή επένδυση ΑΛΛΑ.. Να ξέρεις όμως αν αναβαθμιστείς σε VDSL τότε υπάρχει περίπτωση ο πάροχος να σου μετατρέψει την γραμμή σε VoIP και αυτός δεν έχει VoIP θα χρειαστείς κάποιο ATA μηχανάκι (+30-50 ευρώ). Και να είχε η Wind δεν ξέρω αν δίνει SIP (voip) κωδικούς οπότε είσαι αναγκασμένος να παίξεις με τον εξοπλισμό τους (η cosmote δίνει κωδικούς και ακούω και άλλος ένας τελευταία αλλά ποιος; η Voda?)

Username