Η αναφορά πρόκειται για τη lg 50 nano 796ne. Την αγόρασα πριν από 15 μέρες. Την επέλεξα βάση των χαρακτηριστικών που αναγράφονται στην επίσημη ελληνική σελίδα της lg.Με την πρώτη ματιά (εργοστασιακές ρυθμίσεις) απογοήτευση. Μετά από πάρα πολύ προσπάθεια διάφορων ρυθμίσεων, μικρή βελτίωση. Έντονο λευκό που σου (καίει- κουράζει) τα μάτια, πρόσωπα όχι φυσιολογικά ως προς την απόχρωση,και το χειρότερο απόλυτη γωνία θέασης μόνο 90 μοίρες.Χαρακτηριστικα που δεν αντιστοιχούν σε τηλεόραση με πάνελ ips όπως αναγράφεται στην επίσημη ελληνική σελίδα της lg. Ψάχνοντας στο αγγλικό site της lg διαπιστώνω ότι η τηλεόραση lg 50nano 796ne δεν έχει πάνελ ips αλλά va. Όσο η γωνιά θέασης μεγαλώνει η εικόνα θολώνει και χάνει τα χρώματα και γίνονται όλα γκρι.Επειδή ο χώρος που την έχω τοποθετήσει δημιουργεί μικρή γωνιά με τον καναπέ που καθόμαστε η τηλεόραση αυτή από μένα κρίνεται ακατάλληλη .
3 Comments
Καλησπέρα. Επικοινώνησα μαζί τους και παραδέχτηκαν το λάθος τους. Θα μου την αντικατάστησουν μου είπαν.
Αν την βρεις εκθεσιακή,θα το καταλάβεις .
Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα που περιγράφεις, κάκιστη γωνία θέασης και τα χρώματα γκρι. Πράγματι σου αντικατεστησαν την 50αρα;
Και τι σου έδωσαν; λύθηκε το θέμα;