What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Paris_Shamrock

Απο μπαταρία πως πάει;Στο note 7 έχω όλη μέρα ανοικτά δεδομένα και τρία μπλουτουθ συνδεδεμένα και όταν βάζω και το gps σε 4 ώρες μηδενίζει.Κανει κάποιος αντίστοιχη χρήση; Ευχαριστώ.

Username

2 Replies

Antonis ka

Με ανοιχτό το wifi όλη μέρα και το hotspot, το χρησιμοποιούσα στο εξοχικό για διαμοιρασμό, μου πήγαινε περίπου δύο μέρες. Χωρίς όλα αυτά, αλλά με μια τυπική χρήση τηλεφώνου και λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ μπορεί να πάει και 4-5 ημέρες.

2 Comments

Antonis ka

Νομίζω πως δεν έχει κάποιο θέμα, αλλά και γενικά σαν συσκευή συμπεριφέρεται πολύ καλά! Ο φορτιστής του είναι τρομερός αφού μπορεί και φορτίζει σε λιγότερο από μια ώρα για να αναφερθώ στο προηγούμενο ερώτημά σου. Πάντως μετά από χρήση επτά μηνών το μόνο μείον που θα μπορούσα να του καταλογίσω είναι το βάρος του μιας και είναι όλο από γυαλί (πολύ όμορφο βεβαια). Το καλό όμως είναι πως είναι gorilla glass 5 οπότε είναι πολυ ανθεκτικό. Σαν XIAOMI βέβαια, έχει πάρει ήδη το android 11. Ένα πρόβλημα που είχε με το share screen διορθώθηκε με τα updates που έγιναν και έτσι επικοινωνεί άριστα με την τηλεόρασή μου LG.

Username
wolverine 1

Έχει καλή μπαταρία εμένα με μέτρια χρήση πάει 2 μερες,gps και μπλουτουθ και τετεια δεν βάζω να πω την αλήθεια για να σε πω,αλλά μην φοβάσαι την μπαταρία του είναι πολύ καλή και φορτίζει εννοείται γρήγορα

2 Comments

Username