What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
christosvasileioy

Παιδιά αξίζει η καρέκλα στα 300ε που έχει? 300ε είμαι πολύ ακριβή για καρέκλα. Αν είναι να τα δώσω πρέπει να είναι τουλαχιστον άψογη. Τρίζει? Έχει κανένα άλλο λειτουργικό πρόβλημα? Αντέχει στο χρόνο?

Username

2 Replies

vagman_tech

Εχω την Bat Black αγορασμενη στα 350 ευρω στην καραντινα. Πολυ ποιοτικες κατασκευες γενικα απο Anda Seat απλα θα μπορουσαν να εχουν κανει καλυτερη δουλεια στα υφασματα/δερματινη τους. Εχω ανεβασει και σχετικες φωτογραφιες στην αξιολογηση μου αν ψαξεις και την βρεις. Κατα τα αλλα αξιζουν τα λεφτα αυτα ναι...και στο λεει ενα ατομο 120 κιλα που καθεται λογο εργασιας 6-8 ωρες στον υπολογιστη καθημερινα.

Username
christos_zafeiriadis8279

Την καρεκλα την πρότεινα σε συγγενείς για γραφειο εχουν γινει αλλοι ανθρωποι ειναι οτι πιο ξεκούραστο αναπαυτικό και ωραιο σε καρεκλα που αντέχει στον χρονο , που εμας δεν μας εχειι βγαλει προβληματα , ειναι ανθεκτική καμια σχεση με καμια αλλη καρεκλα και αυτο ισχυει για τα περισσοτερα πραγματα σε gaming που υπαρχουν στην αγορά διότι οι gamers καθονται πολλες ωρες οποτε ξερουν τι κανουν με τα πραγματα τους ????

Username