Τελικα υπαρχουν ενα ή δυο ασυρματα μικροφωνα;;; Σε καποιες περιγραφες αναφερει και δυο ασυρματα.
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
Μόνο στης χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης πουλιέται με δύο μικρόφωνα, στην Ευρώπη πουλιέται με ένα μικρόφωνο και για να συνδέσεις δεύτερο μικρόφωνο πρέπει να αγοράσεις ένα πακέτο που περιλαμβάνει έναν δέκτη με δύο μικρόφωνα που κοστίζουν 100€
gpapasimmilar,
1 x ασύρματο μικρόφωνο *
* Οι χώρες της Ασίας-Ειρηνικού, εκτός από την Ινδία και την Ιαπωνία, περιέχουν 2x ασύρματα μικρόφωνα στο κουτί.
https://eu.jbl.com/PARTYBOX-ON-THE-GO-.html
4 Comments
Αφού έχει και θύρα jack για δεύτερο μικρόφωνο. Δεν μπορείς να συνδέσεις ένα απλό ασύρματο μικρόφωνο εκεί?
Αν στην είσοδο του Jack συνδέσεις οποιοδήποτε δέκτη μικροφώνου, τότε το υπάρχων ασύρματο μικρόφωνο σταματάει να λειτουργεί.
Δεν ισχύει αυτό το δοκιμάσαμε και λειτουργούν κανονικά και τα δύο
Εγώ στο δικό μου συνδεσα έναν ασύρματο δέκτη στην θύρα jack με δύο ασύρματα μικρόφωνα jbl και το υπάρχων απενεργοποιήθηκε και όλα αυτά στην αντιπροσωπεία.
Ο ίδιος ο αντιπρόσωπος μου είπε όταν συνδέεις έναν ασύρματο δέκτη στην θύρα jack, ο υπάρχων απενεργοποιήτε, οπότε έχω τώρα τρία μικρόφωνα και δουλεύουν μόνο οι δύο που έχω συνδέσει στην θύρα Jack