Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

4 Σχόλια

antreaspol

ευχαριστώ πολυ. ριχνεις και νερο ή στεγνο καθαρισμο ;

yannis.drambas

Το φιλτρο κατα βαση βρωμίζει στο κατω μερος του (γυρω στο 1/3 του υψους του απο την βάση). Οταν βρωμίζει γίνεται συνήθως μια στρώση από χνούδι που είναι τις περισσοτερες φορες πολύ έυκολο να την απομακρύνεις με τα δάχτυλά σου.

Βοηθητικά σε καθαρισμούς φίλτρων σε σκουπες και σκουπακια μια παλιά οδοντόβουρτσα κάνει εξαιρετική δουλεια.

Δεν χρειάζεται να το πλένεις. Αλλωστε δεν ειναι πολύ έυκολο να βγει και να μπει γυρω απο το φιλτρο HEPA που ειναι απο κάτω του. Επισης θελει να το στεγνώσεις μετα. Αναλόγως την χρήση περιοδικά αραια και που μπορεις να πλενεις τα φίλτρα.

Εχει 3 φίλτρα. Ενα το υφασματινο μαυρο που βλεπεις, ενα το HEPA απο κατω και ενα το σφουγγαράκι που ειναι μπροστά από το μοτέρ πανω στην σκούπα..

Προσωπικά πήρα άλλο ενα επιπλέον ανταλλακτικο (πολύ φθηνο στα 4 ευρώ) οποτε αφενως να υπαρχει ανταλλακτικο σε βαθος χρόνου και αφετερου να μπορεις να χρησιμοποιείς την σκουπα μεχρι να στεγνώσουν τα φίλτρα οταν τα πλενεις. Λεω να παρω και αλλο ενα μιας και μετα δεν θα τα βρισκεις..

https://www.skroutz.gr/s/29182853/Deerma-DX700-DX700s-Filtro-gia-Ilektriko-Skoupaki-Symvato-me-Deerma.html

Όνομα χρήστη