What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
vicky.tsali

Καλησπέρα σας είμαι στην αγορά ανάμεσα στην dx700s k στην dx700 pro.Μηπως γνωρίζει κανείς τις διαφορές;;η απλά η 2η είναι πιο καινούργιο μοντέλο;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Username

2 Replies

yannis.drambas

Το ίδιο μοντέλο είναι ακριβώς σαν σκούπα.

Αυτό που αλλάζει είναι το ακροφυσιο απορρόφησης.

Στην Pro έχει περιστρεφομενο βουρτσάκι που θεωρητικά μαζεύει πιο εύκολα σκουπίδια και τρίχες.

Από την άλλη θα πρέπει να κάτσεις να ξεμπερδέψεις τις τρίχες από το βουρτσάκι που ποτέ δεν είναι εύκολο.

Και ένα μέρος της ισχύς αναρρόφησης ξοδεύεται για να γυρίσει το βουρτσάκι.

Οπότε εσύ επιλέγεις τι σε βολεύει.

1 Comment

vicky.tsali

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση νομίζω με βοηθήσατε στο ποια να επιλέξω!!

Username
kkskroutz

νομίζω το χρώμα μονο. στα reviews η στις ερωτήσεις στην μια η στην άλλη πρέπει να το αναφέρει

4 Comments

vicky.tsali

Η διαφορά του χρώματος είναι στα μοντέλα dx700 κ dx700s.Εγω λέω για το dx700 pro.Οπως κ να έχει σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Mar_Ver

Άποψή μου είναι, αν τελικά επιλέξεις τη deerma dx700spro,να αγοράσεις από κινέζικα ηλεκτρονικά καταστήματα και το πέλμα της dx700s που ήδη υπάρχει και μπορείς μεμονωμένα να το αγοράσεις και το πέλμα της derma dx700spro να το χρησιμοποιείς μόνον για κάποια δύσκολα χαλιά που μαγνητιζονται οι τρίχες και τα χνούδια γιατί αλλιώς θα κάνεις τη ζωή σου δύσκολη αν πρέπει κάθε φορά να ξεμπλοκαρεις τις τρίχες κλπ από το περιστρεφόμενο πέλμα. Το πέλμα της dx700s δεν έχει τέτοιο πρόβλημα γι αυτό η σκούπα είναι τόσο δημοφιλής για τους κατόχους μικρών ζώων. Εγώ ψάχνω να αγοράσω πέλμα της dx700spro αλλά ακόμη δεν κυκλοφορεί.

Mar_Ver

Δύσκολα χαλιά εννοώ τα συνθετικά χαλιά, ακρυλικά κλπ που δεν έχουν υποστεί αντιστατική επεξεργασία, σήμερα όλοι οι κατασκευαστές χαλιών το τονίζουν ιδιαίτερα αυτό, γιαυτό ίσως υπάρχουν οι διαφορετικές απόψεις χρηστών όσον αφορά την απόδοση της σκούπας στα χαλιά.

kkskroutz

τώρα το είδα οτι αναφέρεστε στην pro .
Μιας και το συζητάμε κοιτάξτε και την dx888

Username