Επιλέγω μεταξύ Isoflex PU500 ( + Epoxy primer) και HYPERDESMO®-LV (ή Classic) + Primer + ADY 500. Το Isoflex είναι αισθητά φθηνότερο. Καμιά γνώμη για αυτό;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Επιλέγω μεταξύ Isoflex PU500 ( + Epoxy primer) και HYPERDESMO®-LV (ή Classic) + Primer + ADY 500. Το Isoflex είναι αισθητά φθηνότερο. Καμιά γνώμη για αυτό;
2 Replies
ενα χερι ασταρι αναλογος τ εχεις κατω (πλακα,πισσα πλακακι κλπ) 2 χερια hyperdesmo lv με συνολικη καλυψη 1.6 κιλα ανα τ.μ (800 γραμμαρια ανα χερι) και στο τελος hyperdesmo ady 500 (βερνικι) με 300 γραμμαρια το τ.μ
Εγώ πρόσφατα χρησιμοποίησα το HYPERDESMO®-LV (και Classic), αστάρωσα πριν με το αγκυρωτικό αστάρι Alchimica Microsealer-50 6L, (το ADY 500 δεν είναι απαραίτητο εάν έχεις επιλέξει HYPERDESMO® λευκό και όχι κάποια απόχρωση). Για αυτά τα υλικά έχω άποψη. Είναι εξαιρετικά.-
Τα αντίστοιχα της ISOFLEX δεν τα έχω δουλέψει. Έχω όμως άποψη από άλλα υλικά της ίδιας εταιρείας, που θα τα χαρακτήριζα ...καλά , όχι όμως άριστα.
Τα αντίστοιχα της HYPERDESMO® αξίζουν και το τελευταίο ευρώ που θα δώσετε.
Φυσικά καλός καθαρισμός της επιφάνειας πριν, εάν έχετε ρωγμές χρειάζεστε την συγκολλητική μαστίχη , σχολαστικό ανακάτεμα βέβαια των υλικών πριν την χρήση, και το Κυριότερο να ενημερωθείτε για την ημερομηνία παραγωγής των υλικών (πρέπει να μην υπερβαίνει το ένα έτος. Να είστε πονηρεμένοι στη μεγάλη διαφορά τιμής σε κάποιον προμηθευτή εάν σας τύχει.
2 Comments
φιλε μου κανεις λαθος . το HYPERDESMO ADY 500 ΕΙΝΑΙ υποχρεωτικο . ΓΙΑΤΙ αλλιως θα κιμωλιασει και μετα απο 5 χρονια θα αρχισει να χανει την ανθεκτικοτιτα το HYPERDESMO . 2 χερια CLASSIC με συνολικη καλυψη 1.6 ανα τ.μ και 300 γραμαρια βερινικη για επιχρισμα ειναι οτι καλυτερο .