Αναρωτιέμαι που τα βρήκε όλα αυτά και τα γραψε που κανείς άλλος δεν τα βρήκε ποτέ. Πιστεύετε ότι αυτά που γράφει αυτό το βιβλίο είναι η αλήθεια;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αναρωτιέμαι που τα βρήκε όλα αυτά και τα γραψε που κανείς άλλος δεν τα βρήκε ποτέ. Πιστεύετε ότι αυτά που γράφει αυτό το βιβλίο είναι η αλήθεια;
3 Απαντήσεις
Νομίζω ότι αναφέρει τις πηγές όπως και τους επιστήμονες και τις μελέτες. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά έχω δει όλα τα βίντεο στο YouTube όπως και εχω ψάξει και τις πηγές που έχει αναφέρει
Διάβασα το βιβλίο και είδα σχεδόν όλα τα βίντεο της Κας Αναγνώστου εδώ και 2 μήνες. Στην αρχή συναρπάστηκα, γοητεύτηκα γιατί απαντούσε ικανοποιητικά σε πολλά ερωτηματικά μου, που δεν είχαν μπορέσει να απαντηθούν μέσω άλλων οδών. Διαισθητικά και μόνον, θα μπορούσα να πω ότι είναι πολύ κοντά στην Αλήθεια , κατά την γνώμη μου φυσικά.
Με τον καιρό, όλη αυτή η γνώση άρχισε να με βαραίνει ψυχικά, γιατί διαπίστωσα ότι αυτό το μονοπάτι είναι πολύ μοναχικό, αφάνταστα δύσβατο, και αμφίβολο το που θα με οδηγήσει. Χρειάζεται, οπωσδήποτε κάποιον η κάποιους να το μοιραστείς. Κι αυτοί δεν υπάρχουν. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία, θα με ενδιέφερε η γνώμη σας.
5 Σχόλια
Υπάρχει ομάδα στο facebook που υποστηρίζουν το βιβλίο. Αν και μενα δεν με ικανοποίησε η ομάδα τους γιατί δεν δέχονται αντιρρήσεις.
Δυστυχώς η αντίστοιχη ομάδα στο φέισμπουκ, δεν δέχεται διάλογο, ούτε απορίες. Επικρατεί κάποιου είδους αλαζονία, γνωστή και σε άλλα ανάλογα γκρουπάκια. Έτσι όμως δεν προάγονται, ούτε διαδίδοντσι οι ιδέες.
Πιστεύω το βιβλίο είναι τρελή μουφα μια πολύ καλή μυθοπλαστης για ταινίες επιστημονικής φαντασίας νόμιζα ήταν επιστημονικό αλλά δεν είναι.
Το βιβλίο δεν είναι για όλους γι αυτό ρωτάει: Αντέχεις την Αλήθεια; Αν τώρα το "εγώ" του κάθε ανθρώπου θεωρεί ότι αντέχει την Αλήθεια, δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει κιόλας.
Συμφωνώ με τον Αρσένιο δεν είμαστε όλοι γι αυτά. Εκτός αυτού είμαστε βίο υπολογιστές και λειτουργούμε ανάλογα με την φυσιολογία μας (Δανεζης). η χρυσή τομή για μένα είναι η ισορροπία η επίγνωση και όχι η υποδούλωση για την ύλη. Έτσι και αλλιώς έχουμε ημερομηνία λήξης.τη ψυχή σου σώσε. Αν δεν πιστεύεις ότι έχεις ψυχή και απλά σβήνεις μετά τον θάνατο. Δεν έχουν νόημα οι συζητησεις (προς joan)
Καλημέρα, γενικά όλα τα θέματα που αναφέρει είναι γνωστά στο κύκλο των εσωτεριστών.
Περιλαμβάνει υλικό απο διαφορετικές εσωτερικές γραμμές και μόνο η συλλογή και η στοιχειοθέτηση όλων αυτών των στοιχείων αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο στην Συγγραφέα.
Επίσης παίρνει και ένα άλλο μπράβο γιατί δίνει τροφή σε κάθε καλόπιστο αναζητητή να δεί διαφορετικές απόψεις μαζεμένες και να κρίνει μόνος του.
Τώρα για το πόσο Α-λήθεια (μεγάλη κουβέντα) είναι θα το έθετα ώς εξής:
1) σίγουρα σε βγάζει απο τον ύπνο του δικαίου που είσαι τώρα.
2) σε κάνει να αναλογιστείς, να διαλογιστείς, να συνθέσεις, να ερευνήσεις, κοινώς να κουνηθείς γιατί η ακινησία είναι θάνατος με την έννοια της "σκουριάς".
Τέλος και καταθέτωντας την καθαρά προσωπική οπτική μου, τα πράγματα δεν είναι τόσο μαύρα, όπως ίσως ένας "νέος" αναζητητής θα συμπεράνει διαβάζοντας το βιβλίο.... αλλά διάβασε το αρκετές φορές και διαλογίσου... ποιός ξέρει ίσως δείς τα πράγματα διαφορετικά.
1 Σχόλιο
Δεν νομίζω ότι η συγγραφέας αφήνει περιθώριο στον αναγνώστη να κρίνει μόνος του. Το βιβλίο έχει ροή και συγκεκριμένες απόψεις ('αλλων ερευνητών) στις οποίες καταλήγει για κάθε θέμα. Εξάλλου ο υποτιθέμενος "ερημίτης" δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης σε αυτά που λέει. Επίσης η συγγραφέας είναι εντελώς απόλυτη στις απόψεις της τελικά αφού έχει δημιουργήσει και ομάδα "πιστών" στο facebook οπού κανένα σχόλιο αμφισβήτησης δεν χωράει ούτε επιτρέπει δημοσιεύσεις τέτοιες ώστε να χρειαστεί να απαντήσει σε ερωτήματα. Το προσπάθησα και δεν επέτρεψε δημοσίευση της κριτικής μου για το βιβλίο και ερώτησης μου. Πράγμα πολύ αρνητικό για μένα και άσχημο από την πλευρά της γιατί δεν εκτιμάει τα χρήματα που έδωσα για να πάρω το βιβλίο της και τον κόπο που έκανα να το διαβάσω! Οπότε έχασε της εκτίμησης μου. Θα με ενδιέφερε αν έχεις υπόψιν σου και κάποιο άλλο βιβλίο με το οποίο να συμφωνείς και να βρήκες ενδιαφέρον να μου προτείνεις.