Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Billster

Παιδιά, έχω ένα φλασάκι "Internet On The Go" 3G της Cosmote (με συμβόλαιο) και θέλω να "μοιράσω" το σήμα του σε 2 laptops. (Για δεύτερο
συμβόλαιο "Internet On The Go" ούτε λόγος, μεγάλο το κόστος για 'μένα!) Δεν θέλω όμως - όπως μου είπαν στα καταστήματα που ρώτησα - να βγάλω την κάρτα SIM από το φλασάκι και να την βάλω στο router, (το φοβάμαι). Θέλω (όπως κάνω με το laptop) να συνδέω απευθείας το φλασάκι στη θύρα USB 3.0 (ή 2.0) του router και να κάνω τη δουλειά μου. Μπορώ να το κάνω αυτό με το συγκεκριμένο router; Αν όχι μήπως κάποιος ξέρει κάποιο router με αυτή τη δυνατότητα; Ευχαριστώ θερμά όποιον ανταποκριθεί!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

George Souvatzidis

Το συγκεκριμένο modem/router έχει υποδοχή USB 3.0 μπλε χρώματος. Αλλά δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά στην ερώτησή σου γιατί ποτέ δεν κατάλαβα σε τι χρησιμεύει αυτή η υποδοχή. Το κουτί πάντως γράφει ότι η USB 3.0 χρησιμεύει στο να μοιράζεσαι με ευκολία συσκευές αποθήκευσης ή εκτυπωτές USB. Εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα στη θέση σου να το αγοράσω αν δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη δουλειά που θέλω. Αν θες τηλεφώνησε σε κάποιον καλό τεχνικό και συζήτησέ το μαζί του. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Όνομα χρήστη