Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Christmas_gr

Μπορεί κάποιος που να έχει το κινητό για αρκετό καιρό να μου πει αν είναι ευχαριστημένος με την αγορά του;; Και αν όχι σε ποιους τομείς;;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Vagelis_Kallonas

Μετά από καιρό που το έχω στην κατοχή μου μπορώ να πω με επιφύλαξη (δεν είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που το έχω) ότι αξίζει τα λεφτά του. Εγώ προσωπικά βλέπω και καλά και κακά στην συσκευή. Στα θετικά: πολύ γρήγορη φόρτιση (±45' για πλήρης φόρτιση), αρκετά καλή κάμερα και με μια φόρτωση ανάλογα την χρήση μπορεί να σου βγάλει άνετα 1-2 ημέρες απλής χρήσης( κλήσεις, φωτογραφίες, social media,μηχανή αναζήτησης-chrome,google-youtube...) και ελαφριά παιχνίδια. Στα αρνητικά: Τώρα αν το θέλεις για παιχνίδια να ξέρεις ότι σου βγάζει δεν σου βγάζει όλη την ημέρα με βαριά(κυρίως) παιχνίδια(pubg,fortnite,call of duty...), Επίσης εμένα δεν μου έκανε "κλικ" το ηχείο που είναι ψιλομέτριο(αλλά αντέχεται. Σε χώρο με πολλά άτομα και φασαρία θα σου κάνει νερά αλλά αν είδε σε ήσυχο -σχετικά- χώρο ειναι καλούτσικο. Πάντως όπως και να έχει προσωπικά για εμένα αξίζει τα ±180-200€ που δαπάνησα. Επίσης(δεν ξέρω αν θα το δεις αρνητικό ή θετικό) να προσθέσω ότι έχει και μια σχετικά μεγάλη οθόνη 6,6" που στην αρχή είναι λίγο άβολη αλλά με τον καιρό συνηθίζεται (εμένα στην αρχή μου φαινόταν πολύ μεγάλο αλλά τώρα το συνήθισα και μου είναι ψιλό οκ) τώρα και με βολεύει και όχι… δηλαδή σε οριζόντια χρήση για παρακολούθηση βίντεο είναι καλό αλλά για παιχνίδια(που είναι μια χρήση που το έχω για αυτό) τώρα μου φαίνεται λίγο μικρό.

Όνομα χρήστη
mariw1704

Μετά από 3 χρόνια που είχα το Samsung galaxy s6 edge πήρα αυτο γιατί μου έσπασε, αλλιώς δεν το άλλαζα με τιποτα. Μου φανηκε μεγάλη η διαφορά στην αρχή αλλά τελικά για τα λεφτά του θεωρώ ότι είναι μια χαρά. Το έχω 7 μηνες. Δεν μου αρέσει η κάμερα, δηλαδή τα βίντεο ειδικά είναι πολύ χάλια, κ αγανακτώ να βγάλω μια φωτογραφια της προκοπής. Κατά τ αλλά, δεν κολλάει καθόλου, έχω θέμα μόνο με το ίντερνετ το οποίο καμιά φορά η ταχύτητα του πέφτει κ επανέρχεται μετά από ένα λεπτό περίπου, αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα της συσκευής η του δικτύου. Μου αρέσει που έχει γρήγορη απόκριση η αναγνώριση προσώπου, γενικά η αφή αλλά και το αποτύπωμα για ξεκλείδωμα. Επίσης έχει φάει απίστευτους χτύπους κ δεν έχει πάθει τίποτα, του έχω τη θήκη που είχε η συσκευασία. Επίσης έχει πάρα πολύ καλή μπαταρία, φορτίζει γρήγορα κ κρατάει.

1 Σχόλιο

Spyros Makris

το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος και αξίζει η αγορά του

Όνομα χρήστη