Το αιθέριο έλαιο περγαμόντου Βιολόγος προέρχεται από την ακατέργαστη φλούδα του καρπού και εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη. Έχει δροσερό, φρουτώδες και ήπιο κιτρώδες άρωμα, ενώ είναι βιολογικό και βρώσιμο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαχυτές, για μασάζ ή σε καλλυντικά προϊόντα. Για εφαρμογή στο δέρμα, χρησιμοποιείται μόνο αραιωμένο σε κατάλληλη φυτική βάση. Μετά την εφαρμογή, αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο ή σε σολάριουμ για περισσότερες από 12 ώρες. Φυλάσσεται καλά κλεισμένο και μακριά από παιδιά.
- Φυτό: Περγαμόντο (Citrus Bergamia)
- Ποσότητα: 10 ml
- Χαρακτήρας αρώματος: Κιτρώδης
- Ιδιότητες: Βιολογικό, βρώσιμο
- Μέθοδος εξαγωγής: Ψυχρή έκθλιψη
- Χρώμα: Κιτρινωπό έως πράσινο-καφέ
- Χώρα προέλευσης: Ιταλία
- Συνδυάζεται με: Λεμόνι, λεβάντα, κυπαρίσσι, γεράνι, κέδρο, υλάνγκ υλάνγκ, γιασεμί, σανταλόξυλο
- Άρωμα / Φυτό
- Περγαμόντο
- Ποσότητα
- 10 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Κιτρώδες
- Ιδιότητες
- Βιολογικό, Βρώσιμο
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.