Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ρολόι.ως συσκευή κινητού χρησιμοποιώ το redmi 9 το οποίο έχει μπλού τουθ 5.0 θα έχω πρόβλημα?(ισως είναι χαζή η ερώτηση μ καθώς αν διάβασα καλά υποστηρίζει το 5.1)σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ρολόι.ως συσκευή κινητού χρησιμοποιώ το redmi 9 το οποίο έχει μπλού τουθ 5.0 θα έχω πρόβλημα?(ισως είναι χαζή η ερώτηση μ καθώς αν διάβασα καλά υποστηρίζει το 5.1)σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
1 Reply
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει η απάντησή μου. Το είχα πάρει δώρο στον άντρα μου που έχει το redmi 8. Είχα διαβάσει κάποιους να λένε οτι δεν θα έχει access σε διάφορα χαρακτηριστικά και ήμουν δυστακτική. Τελικά συγχρονίστηκε μια χαρά στα πάντα, κατέβασε και το app που έλεγαν οτι δεν το υποστηρίζει η Xiaomi και είναι πανευτυχής. Το έχει βάλει στη θάλασσα το καλοκαίρι και δεν έπαθε τίποτα. Και η μπαταρία είναι αθάνατη. Ξεχνάει πότε τη φόρτισε τελευταία φορά.
1 Comment
Ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για την απάντηση σας.έχω το ρολόι στην κατοχή μου ήδη και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σύνδεσης με το κινητό μου τηλέφωνο.