Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
apostolis karditsa

Ρε παιδιά πανάκριβη πραγματικά γιατί έχουν τέτοιες τιμές ενό στο site τής microsoft έχει 22 euro?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Αχιλλεας Σ.

Δες το με μια διαφορετικη οψη ενα πακετο μπαταριες ΑΑ κανει γυρω στα 10€ και οι μπαταριες χαλανε σχετικα γρηγορα οποτε σχεδον καθε 2 μηνες θα χρειαζεται να παιρνεις ξανα και ξανα μπαταριες και στο τελος θα εχεις πληρωσει πολυ περισσοτερο απο 22€ που κανει αυτο το charging kit οποτε ουσιαστικα το αγοραζεις ξεμπερδευεις για μια ζωη απο τις μπαταριες

3 Σχόλια

apostolis karditsa

Σύμφωνο φυσικά έτσι είναι... Απλά ρε c αντί για 22 ευρό πού το πουλάει η Microsoft όλα τα μαγαζιά στο skroutz το πουλάνε 50€ 55€ αυτο δεν μπορώ να καταλάβω... Έχεις κάποιο site πού το πουλάει νορμάλ τιμή? Εάν ναι άσε μού ενα link.. Ευχαριστώ

Αχιλλεας Σ.

Φυσικα μπορεις να το βρεις και εδω στο πλαισιο με 22€ αλλα επισης θα σου προτεινα να κοιταξεις και αυτο το εξαρτημα το οποιο κανει 14€ που και παλι την ιδια χρηση εχει απλα αυτο ειναι ολο το καπακι απο πισω και δεν ειναι της microsoft ειναι της αξεσουαρ της speedlink Speedlink Pulse X Play & Charge Kit Black Xbox Series

AcceleRacer

Αξιζει δηλαδη απο το να παρεις φορτιστη μπαταριων με επαναφορτιζομενες μπαταριες 1900mAh ?

Όνομα χρήστη