What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Evangelia_booklover

Έχω πρόβλημα με το VPN σε περιβάλλον Εθνικής τράπεζας. Λειτουργούσε κανονικά στην αρχή αλλά έχει εδώ και κανά 2 μήνες που δεν το δέχεται. Γνωρίζεις κάποιος/α κάτι;

Username

1 Reply

anamesaa

Είναι επαγγελματικό VPN (Mullvad, NordVPN etc) ή το VPN κάποιου browser? Για τα μη επαγγελματικά δεν γνωρίζω. Για τα επαγγελματικά, καλό είναι, αν σου δίνειτη δυνατότητα, να μπαίνεις επιλέγοντας server του VPN στο μέρος που βρίσκεται η Τράπεζα (εννοώ να είναι ο server στην Ελλάδα αν μπαίνεις σε ελληνική τράπεζα). Τώρα, αν και πάλι δεν δέχεται, τότε φαίνεται ότι θα έχει ενεργό σκανάρισμα για VPN. Εμένα δεν μου έχει τύχει με βασικές τράπεζες εν Ελλάδι, χρησιμοποιώντας server από Ελλάδα. Πρόβλημα υπάρχει κυρίως με αγορές με πιστωτικές κάρτες, που εντοπίζουν μάλλον το VPN (και από Ελλάδα) και δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή. Σ' αυτή την περίπτωση η λύση είναι paypal, αλλά με σύνδεση από server στην Ελλάδα, αν χρησιμοποιείς VPN, διότι αλλιώς σου ζητάει να αλλάζεις το password κάθε φορά που μπαίνεις από ξένο κράτος. Ελπίζω να βοήθησα.

1 Comment

Username