What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Athan_Disquared

Καλησπέρα σε όλους σας. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Όλοι εσείς που το έχετε είστε ευχαριστημένοι με τον ήχο από το video που τραβάτε; Γιατί βλέπω κάτι άλλους στο YouTube κ το έχουν βγάλει άχρηστο. Συν πως δεν έχει πάρει ακόμα Android 11 αν θέλει κάποιος ας ενημερώσει παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Username

3 Replies

efklidis_orfanidis

Εμένα προσωπικά στο βίντεο είναι οκ... Και σε εικόνα και σε ήχο ... Ίσα ίσα είναι κ αρκετα "ευαίσθητο" το μικρόφωνο και ακούγεται πολύ καλά ο ήχος χωρίς αυτό να επηρεάζει - καλύπτει τους υπόλοιπους ήχους.. δεν είναι κρυστάλλινος ήχος , αλλά δεν είναι προβληματικός. Το κακό είναι ότι με τον τρόπο που κρατάμε με το ένα χέρι το κινητό οι περισσότεροι καλύπτουμε το μικρόφωνο σε αρκετές συσκευές ( εγώ το πάθαινα και σε Samsung ) . Επίσης τα βίντεο που γράφεις με αυτό το κινητό δεν ακούγονται το ίδιο καλά κ καθαρά αν το στείλεις σε να άλλο τηλέφωνο μέσω viber πχ... Αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Αλλά το ίδιο βίντεο το ακούω καμπάνα στη συσκευή μου κ μέτρια -χαμηλα σε άλλη που το στέλνω.

1 Comment

Athan_Disquared

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε μου. Αυτό που λες με τον ήχο σε άλλη συσκευή, νομίζω πως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ήχου σε σένα. Δηλαδή έχει κωδικοποίηση αρχείου κ εικόνας κ ήχου ώστε να παίζει παντού. Για ψάξε το λίγο. Τελικά αποφάσισα πως δεν θα το πάρω γιατί είναι μέχρι κ τώρα δεν έχει πάρει αναβάθμιση σε 11 κ διάβασα πως η oppo το έχει αφήσει στο έλεος το συγκεκριμένο. Κρίμα γιατί με τις αναβαθμίσεις φτιάχνουν πολλά κ ήχος κ εικόνα κ.τ.λ. τελικά θα πάω στο poco f3 ή poco x3 Pro. Και πάλι ευχαριστώ.

Username
xartak

Για έναν average χρήστη, όπως είμαι εγώ, ο ήχος είναι εντάξει

1 Comment

Athan_Disquared

Σίγουρα όλα είναι υποκειμενικά στην ζωή. Δεν ζητώ να έχει jbl Αλλά εδώ το βγάζουν λες κ ακούγεται κουνούπι... Στο βίντεο. Ευχαριστώ πολύ για την τοποθέτηση σου φίλε.

Username

1 Comment

Athan_Disquared

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το ότι μου απάντησες. Κ κατά δεύτερον με βάση όλα τα videos που έχω δει αυτό καταλαβαίνω. Απλά είπα να ρωτήσω μιας κ ότι ανεβαίνει στο internet πάντα υπάρχει αλλοίωση αρχείου λόγω μεγέθους. Αλλά αν το λες ως κάτοχος θα εμπιστευτώ την κρίση σου. Να'σαι καλά φίλε.

Username