Γνωριζει καποιος, μια ιδανικη ρυθμιση; Τα πηγα ολα στο μαξιμουμ, αλλα κατι δεν μου καθεται σωστα στον ηχο
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γνωριζει καποιος, μια ιδανικη ρυθμιση; Τα πηγα ολα στο μαξιμουμ, αλλα κατι δεν μου καθεται σωστα στον ηχο
1 Απάντηση
Όχι όλα στο μάξιμουμ. Μόνο τα επάνω στο μάξιμουμ αν έχεις το ταβάνι ψηλά, δηλαδή σε μεγάλη απόσταση από την ηχόμπαρα και θέλεις να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του Dolby Atmos.
Αριστερά δεξιά πλάγια ηχεία ανέβασέ τα ελάχιστα ΑΝ χρειάζεται και αν έχεις τοίχους δεξιά - αριστερά σε μεγάλη απόσταση από την δεξιά και αριστερή πλευρά της ηχόμπαρας. Θα δοκίμαζα στο +1 ή +2, αν το ανεβάσεις πολύ θα ακούς υπερβολικά δυνατά τα συγκεκριμένα κανάλια όταν πχ γυρίζεις την κάμερα σε ένα παιχνίδι.
Άρα τα εμπρός επάνω και πίσω επάνω ηχεία στο +5 με +6, τα πίσω ηχεία όπου νιώθεις ότι σε βολεύει καλύτερα αν και αυτά τα προτείνω στο +5 με +6 και τα υπόλοιπα στο 0, εκτός από τα πλάγια που μπορούν να πάνε στο +1 ή +2 όπως σου είπα πριν μόνο αν έχεις θέμα με τον ήχο που έρχεται από τις πλευρές.
1 Σχόλιο
με μπερδευει αυτο το πανω κατω κ τι ειναι το καθενα. αν εχεις την ιδια ηχομπαρα , φωτισε με οπως ακριβως τα γραφει η ηχομπαρα γιατι εχω χασει την μπαλα