What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nikstavr

Ο φίλος που αγόρασε νέα τηλεόραση για την ηχόμπαρα θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι Samsung τηλεοράσεις προσομοιώνουν Doby atmos απλά αυτό γίνεται μέσω των εφαρμογών (Netflix, Disney+} όπου στην ηχομπαρα ενεργοποιείται η επιλογή dolby digital και Dolby Digital plus και σου δίνει αποκωδικοποίηση μέσω συμπιεσμένου φορμάτ και όχι ασυμπίεστου όπως είναι το pcm.
Το ίδιο ισχύει και για το ps5.
Βέβαια από τη στιγμή που έκανε την κίνηση και πήγε στην 916 ίσως θα ήταν καλύτερα να την κάνει μια και καλή και να πάρει μια LG Bx55 για να έχει τα πάντα μαζί με κορυφαία ποιότητα εικόνας και hdmi 2.1 και τα σχετικά.

Username

1 Reply

apatsi_kot

Καλησπερα φιλε μου σε ευχαριστω για το σχόλιο αλλα επειδη εχω samsung tv q60t και χρησιμοποιώ το netflix δεν μου βγαζει πουθενα την ένδειξη dolby atmos ουτε στις ρυθμισεις της tv καποια επιλογη dolby digital η dolby digital plus τα εχει μεν σαν επιλογη αλλα δεν με αφηνει να τα χρησιμοποιήσω. Και οπως ανεφερα μετα απο εποικινωνια με την αντιπροσωπία της samsung οπου οι ιδιοι μου ανεφεραν οτι καμια τους τηλεοραση δεν αποδιδει η εχει καποια επιλογη για dolby atmos και αυτο εχει να κανει οπως εξηγησαν καθαρα με την πολιτικη της samsung. Οσο για την LG bx που αναφερεις λιγο που κοιταξα τα σχολια αλλων χρηστών δεν εμεινα πολυ ευχαριστημένος .Και ναι στα 1250 πηρα την LG nano 916 στις 65 ιντες ενω σε bx σε αυτα τα λεφτα πηγαινα σε 55 ιντες. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ουτε την tv ουτε την ηχομπαρα διοτι για αλλη μια φορα εκτος στοκ οποτε περιμενω και βλεπουμε

12 Comments

Nikstavr

Καλησπέρα. Φρόντισε να κάνεις update στην τελευταία έκδοση έστω και μέσω USB.

Έχω την 65άρα Q85R, προηγούμενη γενιά δηλαδή και παρά το γεγονός αυτό έχω επιλογή "Συμβατότητα με Dolby Atmos" στο μενού του ήχου. Επειδή δυστυχώς δεν πρόλαβα ούτε την LG SN11 στα 799 πριν ενάμιση μήνα, ούτε και την Q950T εκεί μετά το BF στα 999, κατέληξα στην Q900T και τόσο με την τηλεόραση, όσο και με το PS5, αποδίδει άψογα.

Όταν ανοίγω την εφαρμογή Netflix πχ και μόνο τότε έχω την επιλογή Dolby Digital / Dolby Digital + στον ήχο, κάτι που μου δίνει τη δυνατότητα να έχω Dolby Atmos στην ηχόμπαρα με πολύ δυνατά εφεέ και κάτι που δε μου δίνει η τηλεόραση όταν χρησιμοποιώ το Cosmote TV ας πούμε. Σε πληροφορώ ότι το αποτέλεσμα είναι άρτιο, άσε που την ηχόμπαρα θα τη χρησιμοποιείς σε adaptive mode και επιλέγει μόνη της μέσω του software πως θα παίξει και τι. Το δε αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

apatsi_kot

Σε ευχαριστω που με πληροφορησες για την προσφορα που τρεχει .Τελικα εκανα ακυρωση της tv αφου εχει προσφορα καλυτερη αλλου.

Nikstavr

Όσο για την ηχόμπαρα έχει την q90r, το προηγούμενο δηλαδή κορυφαίο μοντέλο στα 899. Πολύ δυνατή λύση και αυτή.

apatsi_kot

Αστω φιλε μου αληθεια με εσωσες . Οπως ειπα ακυρωσα την τηλεοραση και τους πηρα τηλ και τους ειπα οτι ο ανταγωνιστης σας εχει βαλει προσφορα δωρο το Nintendo switch και το εχει στην ιδια τιμη με εσας θα μου κανετε καποιο δωρο η να το ακυρωσω να το παρω απο αλλου. Τελικα ειπαν δεν γινεται κλπ και το ακυρωσα. Μετα απο 3 ωρες εβαλαν και αυτοί δωρο στις τηλεορασεις κουπονι 400 ευρω οποτε την ξαναπαραγγειλα αλλα αυτη τη φορα πηρα και κουπονι 400 ευρω. Φιλε μου χιλια ευχαριστω που με ενημερωσες .

Nikstavr

Μπράβο, πολύ χαίρομαι. Στην ίδια κατέληξες;

apatsi_kot

Τελικα δεν πηρα την LG 916 na εξαντλήθηκαν ολες. Οποτε ακουσα την συμβουλή σου και προχωρησα σε lg cx 65 σημερα θα πραλαβω ελπιζω να εκανα σωστη επιλογή

Nikstavr

Δεν χρειαζόταν η CX, η BX είναι καλύτερο panel με καλύτερη απόδοση χρωμάτων αν και μικρότερη φωτεινότητα.
Πόσο την πήρες; Αν δεν την πήρες στα 2099 με 400 ευρώ δώρο ακύρωσε και πάρε την BX. Στα 2499 που έχει σήμερα δε λέει.

Nikstavr

Μπράβο για όλα. Χαίρομαι που έκανες την καλύτερη επιλογή. Ναι θα πάθεις πλάκα με την ηχόμπαρα είναι εκπληκτική για τα χρήματα της

apatsi_kot

Να σαι καλα φιλε . ΝΑ ξέρεις εσυ με επηρεασες στην τηλεοραση και στην επιλογη

Gogas_FilmNoir_23

Καλησπέρα σας,ευτυχώς διάβασα το σχόλιο σας και πρόλαβα να ακυρώσω την παραγγελία γιατί θα την πάταγα και εγώ

Username