Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vaggelis023

Επειδη θα ειναι η πρωτη κρεατινη που θα αγορασω και δεν γνωριζω πολλα πραγματα, επειδη βλεπω σε αρκετες αξιολογισεις οπου αρκετοι ειναι αυτοι που λενε οτι αφοτου ξεκινησαν να περνουν την κρεατινη εβαλαν αρκετα κιλα (πανω απο 5). Εγω ομως που θελω να χασω κιλα κανει να παρω κρεατινη γιατι εχω μπερδευτει αρκετα οσον αφορα αυτο το κομματι

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Alexander Omar

Λοιπόν χωρίς να σε μπερδέψω επειδή θα σου δώσω συμβουλή χωρίς πολή επιστημονική επεξήγηση για ευκολία. Όπως είπε ο φίλος παρακάτω, τα κιλά της ζυγαριάς ναι μπορεί να είναι μερικώς μύεις αλλά κυρίως είναι νερό (water weight) φούσκωμα/κατακράτηση όπως θες πες το. Το ίδιο πράγμα που θα πάθεις αν φας πολύ αλάτι σε μια μέρα. Στην περίπτωση που θες να χάσεις κιλά θα σε βοηθήσει αλλά έμεσα. Θα σου δώσει ενέργεια να αποδώσεις στην προπόνηση όσο είσαι σε δίαιτα και σου λείπει ενέργεια που δεν τρως πια από το φαγητό επειδή έχεις μειώσει θερμίδες. Μην ξεχνάς θέλει υπομονή, αν δεν δεις διαφορά στην ζυγαριά μπορεί να έχεις χάσει 2 κιλά λίπος και να έχεις κατακρατήσει 2 κιλά νερού. Που σημαίνει ότι κάνεις πρόοδο αλλά δεν φαίνεται ακόμα.

2 Σχόλια

Όνομα χρήστη
gloreoth

Με τη κεράτινη δεν βάζεις κιλά !! Κάνει μια θεμιτή κατακράτηση νερού στους μυς και σε βοηθά στις αντοχές σου σε ασκήσεις έντονες στο γυμναστήριο .

2 Σχόλια

Vaggelis023

Η κατακράτηση νερού συμβαίνει σε όλους τους μυς που γυμνάζεις ή και σε άλλους που δεν γυμνάζεις;

Όνομα χρήστη