What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sotos_prince_20

@Tripokaridos/Head-fi Αρχοντα, εχω διαβασει ολα σου τα reviews και μου αρεσει ο τροπος που περιγραφεις την εμπειρια σου. Προερχομαι απο closed backs 280 pro / Focal Elegia / Denon 9200 και πριν απο 1 μηνα ειπα να παω σε "φτηνο" για αναλυτικο ηχο - Oratory EQ - για μιξη και ηλεκτρικη κιθαρα. Επαθα σοκ και δεν περιμενα κατι τοσο φτηνο να εχει τοσο "flat" ηχο χωρις να χρειαζεται EQ. Δουλευω Audient ID14 MKII και δυστυχως το μονο μου θεμα ειναι οτι θα τα ηθελα ενα τσικ πιο δυνατα. Σε συγκριση με τα Denon ας πουμε ειναι σιγουρα πιο κατω. Οπως και να εχει, εχεις αποψη για κατι αντιστοιχα αναλυτικο σε closed back? Αν ειναι ακριβο θα κοιταξω used αλλιως παιρνω και καινουριο. Δοκιμασα τα 770 pro 80 ohms αλλα για καποιο λογο και ειναι πιο χαμηλα απο τα 560s και μου φανηκαν αβολα. Σε ευχαριστω!

Username

1 Reply

Tripokaridos/Head-fi

Καλησπερα φιλε , αργησα να απαντησω... Σε καταλαβαινω απολυτα το σοκ σοκ σου με τα 560, το προβλημα που εχεις ειναι το κλασικο που εχουμε ολοι στα ακουστικα . Θέλουμε ενα HD600 να υπαρχει και σε έκδοση closed back , πιστεψε με εγω μεχρι σημερα δεν εχω βρει ακουστικο να ειναι 100% -95% Οπως ενα 600 . Γενικα τα Closed back ειναι πολυ δύσκολο να εχουν τα θετικα των Open back ( οπως και το αναποδο ομως ) τα Closed back ειναι καλυτερα αν θες να μην ακους περιβαλον και επισης πανε ποιο χαμηλα . Απο εκει και περα τα ακουστικα που λες εχουν περασει απο εμενα και τα εχω πουλησει , τα Denon 9200 Ειναι απο τα κορυφαια Closed back που εχω ακουσει ποτε ( κατα την δικη μου γνωμη) . Τα Elegia δεν μου αρεσαν καθολου επισης ο ηχος αλλαζε αναλογα την εφαρμογη στο κεφαλι . Τα DT770 pro κοιτα για τα λεφτα τους ειναι οκ,και μετα απο καποια Mod που εκανα εσωτερικα ( εβγαλα το ring και Εντυσα το μεσα με sound reflective coating ) εγιναν καλυτερα ... αλλα δεν αξιζε ουτε το κοπο ουτε τα λεφτα. Τα 770 Pro ναι μεν τα μαξιλαρακια ειναι σκληρα στην αρχη αλλα θα μαλακωσουν με το καιρο σε μενα ηταν βολικα , Αν και τιποτε δεν ειναι ποιο βολικο απο HD 5 < HD 6 series Sennheiser και σε βαρος και σε οτιδηποτε ( απλα θελει η στεκα στην σειρα 6 να ανοιξει ) .
Στο θεμα μας λοιπον , μην περιμενεις τιποτα να ειναι κοντα σε Open back τουλαχιστον απο οτι εχω ακουσει μεχρι σημερα, Στα forum Που διαβαζω λενε οτι τα Neuman Ειναι μια καλη λυση ( δεν τα εχω ακουσει ποτε ) , Επισης ειχα και τα AKG 371 τα οποια επισης ηταν οκ ακουστικα .
Αλλα οταν εχεις τα 9200 τι συζηταμε ? Αν δεν σε καλυπτουν τα D9200 δεν νομιζω να βρεις Closed Back ακουστικο ποτε να σου αρεσει ... Αν κατι σε ενοχλει σε επιπεδο συχνοτητας τοτε κλασικα EQ , Ομως το EQ ειναι μεχρι ενα σημείο... η οργανικοτητα ,η ταχυτητα, ο ρεαλισμος , το openess που εχουν τα ορισμενα Open back απλα δεν γινεται να το εχεις . Εκτος και αν ξερω γω υπαρχει καποιο ακουστικο παρα πολυ ακριβο που δεν εχουν ακουσει οι περισσοτεροι.

1 Comment

sotos_prince_20

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Σίγουρα ήταν πολύ καλά τα Denon9200 και πολύ εύκολα να τα οδηγήσεις! Τα πούλησα μιας και θέλω να πάω σε κάτι φτηνό για καθημερινή χρήση ( recording/mixing) . Για την ώρα πήρα τα akg 371 που σνεφερες και θα συμφωνήσω. Για τα λεφτά τους αρκετά καλά και μου κάνουν μια χαρά για τη χρήση που τα θέλω. Όσον αφορά στα 560 νομίζω θα χρειαστώ έναν budget ενισχυτή γιατί στην audient id14 mkii που έχω θα τα προτιμούσα περίπου 2 3 db πιο δυνατά.

Username