Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
DayLightSensor_IMA

@Mpamphs1980 καλησπέρα φίλε μου πολύ καλό ριβιου, ανέφερες τα 58x και 6xx στη σύγκριση σου, γίνεται να τα αποκτήσω στην ελλαδα? κοιτάζοντας το είδα ότι με τους δασμούς χάνεται το πράγμα, αν έχεις κάτι από αυτους πες μου την εμπειρία σου, αλλιώς παίρνω τα 560s

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Tripokaridos/Head-fi

Μπορείς να αποκτήσεις και τα 2 στην Ελλάδα οπως το εκανα και εγω απο εξωτερικό . Εγω περιμενα μήνες και πληρωσα και μεταφορικα και δασμούς , ορισμένοι λένε οτι δεν πληρώνουν αυτο ειναι λαχείο.
Τωρα οσο εχει να κανει εντυπωσεις ολα στα λεφτά τους ειναι πολυ καλα και εχει να κανει περισσοτερο το γούστο.
Τα HD6xx ειναι τα ποιο ζεστα με περισσοτερο μπάσο και σιγουρα τα καλυτερα σε τεχνικό επιπεδο που υελει ώρες να σου εξηγήσω. Τα 58Χ έχουν το sound signature των HD660s αλλα δεν εχουβ ουτε τηβ αναλυση ουτε την ταχυτητα και imaging των 660s ( και αυτα θα ελεγα ειναι ζεστα με εναν ποιο dynamic χαρακτηρα σε σχεση με τα 650 6χχ.
Τα 560s θυμιζουν hd600 εχουν το ποιο neutral ηχο απο ολα επισης δεν εχουν το ζεστο χαρακτηρα των HD6 series , δεν εχουν τα vocals των 6 series που ειναι in your head ουτε ειναι smooth σε κακες ηχογραφήσεις , τα 560 εχουν μεγαλύτερο soundstage πραγμα που σε ορισμένους αρέσει πχ ταινιες gaming κτλ ... .
Σε επιπεδο ποιοτητα τα HD6 line ειναι καλυτερα εχουν καλώδιο που μπαινει L +R με ιδιες αποστασεις και δεν περνάει μεσα απο την στεκα . Επίσης οι ενωσεις τα πλαστικα μαξιλαρακια κτλ ειναι καλύτερα στα HD6.
Στα 560 ομως ειναι ποιο βαθιά τα μαξιλάρια και επισης εχουν και μια κληση μεσα για τα αυτια μεγαλύτερη .
Τελικά αν θες κατι σμουθ ζεστο παρε HD650 αν θες κατι Neutral παρε HD600 αν θες κατι ενδιαμεσο με το καλυτερο imaging και τεχνικά χαρακτηριστικα παρε τα hd660s.
Και αν θες κατι value for money ποιο ψυχρο με brightness στα highs και μεγαλυτερο soundstage παρε τα 560.
Μονο αν τα ακους side by side καθε μερα καταλαβαινεις οτι τα HD6 series ειναι καλυτερα απο τα 560s . Διαφορετικα τα 560s ειναι καλυτερα ακομα και απο αλλα ακουστικα που εχουν 500-700 ευρο ανετα.
Επισης εγγυηση Massdrop δεν εχει Ελλαδα το ξεχνας... Πρεπει να φυγουν εξωτερικο με μεγαλη διαδικασια και μηνες περίμενε.
Οτι αλλο θες διαβασε με στο Headfi ονομα Tripokaridos.

2 Σχόλια

DayLightSensor_IMA

σε ευχαριστώ πολύ, αν και ξέχασα ότι ρώτησα και πήρα τα 560s καθώς μέχρι 150 πήγαινε το μπάτζετ μου, είμαι πολύ εντυπωσιασμενος από τη λεπτότητα και ακρίβεια του ηχου αλλά τους λείπει μπάσο... λες με ενισχυτή να φτιάξει και να γεμίσει λίγο ο ήχος? αν ναι, τι προτείνεις? σε ευχαριστω

Tripokaridos/Head-fi

Οχι δεν θα (φτιαξει ) αυτο ειναι το Soundsignature των συγκεκριμενων , ουτε με ζεστους ενισχυτες θα εχει 2-3 DB boost Σε μπασο.
Αυτο που θα σου προτεινω ειναι να παρεις εναν ενισχυτη με κουμπι Bass boost πχ τον Ifi Zen .. που οταν πατας το bass boost δινει αυτο που θες .
Τα συγκεκριμενα οπως σου ειπα ΔΕΝ εχουν την ζεστασια των HD6 line ουτε το μπασο τους ... Ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι ακουστικα οπως HD560s , R70X ,DT1990 Ειναι εργαλεια για δουλεια και οχι τοσο για ακουσμα μουσικης.
Ο λογος ειναι οτι οταν ενα ακουστικο ειναι τοσο Linear και αναλυτικο ειναι καταλληλο για να βρισκεις λαθοι κτλ κτλ... Ενα ακουστικο οπως τα LCD2C , HD660s, 650 Κτλ κτλ που ειναι ποιο ζεστα Smooth ειναι ποιο καταλληλα για ακουσμα μουσικης για πολους λογους πχ αυτο το γεμισμα ο ογκος στον ηχο , το οτι κανουν κακες ηχογραφησεις να ειναι Smoother το οτι σε χαμηλες εντασεις ειναι ποιο γεματα για ακουσμα το βραδυ κτλ κτλ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αν δεν θες να μπλεξεις με ενισχυτες μιας και τα 560S Δεν θελουν δυναμη οπως τα 6line η καποια πλαναρς, Σου προτεινω να κανεις EQ υπαρχουν ετοιμα προφιλ αν θες .

Όνομα χρήστη