@Mpamphs1980 καλησπέρα φίλε μου πολύ καλό ριβιου, ανέφερες τα 58x και 6xx στη σύγκριση σου, γίνεται να τα αποκτήσω στην ελλαδα? κοιτάζοντας το είδα ότι με τους δασμούς χάνεται το πράγμα, αν έχεις κάτι από αυτους πες μου την εμπειρία σου, αλλιώς παίρνω τα 560s
2 Σχόλια
σε ευχαριστώ πολύ, αν και ξέχασα ότι ρώτησα και πήρα τα 560s καθώς μέχρι 150 πήγαινε το μπάτζετ μου, είμαι πολύ εντυπωσιασμενος από τη λεπτότητα και ακρίβεια του ηχου αλλά τους λείπει μπάσο... λες με ενισχυτή να φτιάξει και να γεμίσει λίγο ο ήχος? αν ναι, τι προτείνεις? σε ευχαριστω
Οχι δεν θα (φτιαξει ) αυτο ειναι το Soundsignature των συγκεκριμενων , ουτε με ζεστους ενισχυτες θα εχει 2-3 DB boost Σε μπασο.
Αυτο που θα σου προτεινω ειναι να παρεις εναν ενισχυτη με κουμπι Bass boost πχ τον Ifi Zen .. που οταν πατας το bass boost δινει αυτο που θες .
Τα συγκεκριμενα οπως σου ειπα ΔΕΝ εχουν την ζεστασια των HD6 line ουτε το μπασο τους ... Ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι ακουστικα οπως HD560s , R70X ,DT1990 Ειναι εργαλεια για δουλεια και οχι τοσο για ακουσμα μουσικης.
Ο λογος ειναι οτι οταν ενα ακουστικο ειναι τοσο Linear και αναλυτικο ειναι καταλληλο για να βρισκεις λαθοι κτλ κτλ... Ενα ακουστικο οπως τα LCD2C , HD660s, 650 Κτλ κτλ που ειναι ποιο ζεστα Smooth ειναι ποιο καταλληλα για ακουσμα μουσικης για πολους λογους πχ αυτο το γεμισμα ο ογκος στον ηχο , το οτι κανουν κακες ηχογραφησεις να ειναι Smoother το οτι σε χαμηλες εντασεις ειναι ποιο γεματα για ακουσμα το βραδυ κτλ κτλ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αν δεν θες να μπλεξεις με ενισχυτες μιας και τα 560S Δεν θελουν δυναμη οπως τα 6line η καποια πλαναρς, Σου προτεινω να κανεις EQ υπαρχουν ετοιμα προφιλ αν θες .