What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Spiross77

Ηθελα να ρωτησω το φιλο @kvlantis αν τα θεωρει αναβαθμιση σε σχεση με τα παλια HD 570, ή να παω κατευθειαν σε 660S?

Username

3 Replies

Tripokaridos/Head-fi

Μολις ειδα το FR των HD570 αν και δεν τα εχω ακουσει αν κρινω το FR τοτε εχουν και αυτα την ζεστασια και το σμουθ treble των 650 660.... Οποτε αν σου αρεσει αυτο πας στα 660s.
Αν ομως θες κατι ποιο φωτεινό και καλυτερο bass extension πας στα DT1990 και 560s αν θες κατι ενδιάμεσο πας σε Sundara η HD600 απλα τα 600 δεν πανε βαθιά και λιγο στα φωνητικά ειναι ποιο μπροστα και εχουν μικρο soundstage ... Αλλα ειναι και αυτα σμουθ.

Username
Tripokaridos/Head-fi

Θα σου εγραφα και εγω την αποψη μου σαν Κάτοχος ολης της σειρας 5 και 6 και τα Sundara.
Αλλα η απάντηση που σου έδωσε ο φιλος ειναι πολύ σωστή. Τα 660s είναι μια κατηγορια πανω ...ομως σιγουρα ειναι ποιο smouth dark απο οτι τα 560s οποτε εχει να κανει και με το γουστο σου και τι θεωρείς εσυ αναβάθμιση... Υπαρχουν ατομα που πανε σε ακουστικα οπως τα LCD 2 C που ειναι σαφος λιγοτερο αναλυτικα σσ σχεση τοσο με τα 560 η 660 και τα θεωρουν αναβαθμηση για άλλους λογους.
Η γνωμη μου ειναι για αρχη να δεις τι sound signature σου αρεσει και μετα ανάλογα να πας σε αναβαθμιση δλδ DT1990 , 660s , Sundara ολα αυτα ειναι αναβαθμιση αλλα πρεπει να δεις αν σου ταιριάζει το signature.
Μακάρι να ειχα ακουσει τα 570 για να βοηθήσω αλλα δυστηχως ουτε απο κοντα δεν τα εχω δει καν.

Username
kvlantis

Καλημέρα φίλε Σπύρο, δεν έχω ακούσει τα HD570, αλλά έχω ακούσει τα HD599 που υποτίθεται ότι είναι το flagship μοντέλο της σειράς 5ΧΧ και μπορώ να σου πω ότι τα HD560s είναι πολύ καλύτερα στο treble response. Τα HD660s είναι άλλη κατηγορία και σχεδόν διπλάσια τιμή. Είναι λίγο καλύτερα στο midrange response και δίνουν ρέστα κυρίως στα vocal και ορχηστρικά κομμάτια. Στο treble όμως είναι πιο dark και ακούγονται πιο veil σε σχέση με τα 560s, χωρίς όμως να το αντιλαμβάνεσαι στην πράξη, παρά μόνο όταν κάνεις άμεση σύγκριση των δύο ακουστικών. Αν ακούς κλασσική μουσική ή τραγούδια με έμφαση στα φωνητικά, τότε θα σου έλεγα πως αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για τα 660s. Τα 560s είναι πολύ bright και αναλυτικά και συνεπώς δεν συγχωρούν τις ατέλειες σε κάκιστα mastering και ίσως να ενοχλήσουν σε πολύωρη ακρόαση. Στα χρήματά τους πάντως τα θεωρώ κορυφή. Και τα δύο ακουστικά όμως είναι δεκτικά στο EQ και μπορείς να τα φέρεις στα μέτρα σου πολύ εύκολα.
Αν έχεις πάντως την οικονομική δυνατότητα για τα 660s θα σου πρότεινα να δεις και την περίπτωση των HiFiMan Sundara που είναι τεχνολογίας planar.

2 Comments

Spiross77

Ευχαριστω πολυ, δεν εχω αποφασισει, θελω αν ακουσω και τα Sundara.

Tripokaridos/Head-fi

Ωραια τα Sundara πολυ καλα ομως να προσεχεις λιγο γιατι εχουν θέματα αρκετά , καλωδιο θες σιγουρα αλλαγή σε κατι καλυτερο πχ απο Meze .... Και θες εγγυηση 2 χρονια σιγουρα εγω ειχα προβλημα και ευτηχως η Hifiman εκανε αντικατασταση αμεσα σε 1 μηνα.

Username