καλησπερα. Εχει παρατηρησει κανεις στιγμιαιες αυξομειωσεις φωτεινότητας ? την εντοπιζω κυριως στο κεντρο της οθονης και για δευτερολεπτα. Αφορα τις 50''
See in detail the terms of use for the Product Questions
καλησπερα. Εχει παρατηρησει κανεις στιγμιαιες αυξομειωσεις φωτεινότητας ? την εντοπιζω κυριως στο κεντρο της οθονης και για δευτερολεπτα. Αφορα τις 50''
1 Reply
3 Comments
δεν ξερω για ποιο λογο.Το εχω δει,περισσοτερο σε διαφορες ξενες σειρες .θελω να παρω το service.Οταν εχω κατι νεωτερο θα το γραψω εδω
ηρθε το servise αλλα δεν μπορεσε να το δει εκεινη την στιγμη.Θα ξανακαλεσω κ μαλλον θα ζητησω αντικατασταση
Αφορα την F100 50" Εχω πάρει 2-3 φορές το servise για την τηλεόραση.΄Ηρθαν την είδαν, την 1η φορα κάτι έκαναν για τiς θύρες usb και κάτι άλλες ρυθμίσεις δεν άλλαξε κάτι στο θέμα usb κ συνέχισε να κάνει διάφορα κατά διαστήματα.(Κλείνει μόνη,σε πετάει στην επιλογή πηγής,αυξομείωση φωτεινότητας κ.τ.λ Πήρα 2η φορά δεν είχαν σημειώσει τίποτα με είχαν γράψει κανονικά ! Τους απείλησα ότι θα πάω στο συνήγορο του καταναλωτή ζήτησα πάλι αντικατάσταση της tv πράγμα που δεν το κάνουν κατευθείαν αν δεν την πάρουν πρώτα στο servise να την δουν και βέβαια να μην έχω τηλεόραση ποιός ξέρει για πόσο καιρό... τελικά κανόνισαν απο το servise να έρθουν να την πάρουν από εβδομάδα. θα επανέλθω όταν εχω νέα..