What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Giorgosst_95

Καλησπέρα, έχω ένα πλυστικό Parkside 150 bar, από ότι βλέπω ο αντάπτορας για τα Karcher φαίνεται σχεδόν ίδιος με τα parkside, υπάρχει κανείς με parkside να το επιβεβαιώσει πως όντως το προϊόν είναι συμβατό με parkside πλυστικά; Έχω βαρεθεί να τρίβω το αμάξι 2 ώρες με τις λεκάνες και την επόμενη να είναι σαν να μη το έπλυνα, ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Username

2 Replies

Giannis_K_6

Αν θέλετε αφρό και να είναι αποτελεσματικός θα παίξει ρόλο το "φάρμακο". Μετά και ο πιο απλός αφροποιητής θα κάνει δουλειά.
Απορώ με μερικούς που ενθουσιάζονται τόσο με αυτό το εργαλείο...
Ο ενθουσιασμός τους παραπλανάει. Πήγαινε σ ενα καταστημα της Karcher και σύγκρινε τα "αυτάκια" τους να δεις αν σου κάνει.

Username
STAMPJIM

Φίλε μου αν και δεν είμαι κάτοχος parkside,ένας φίλος μου που έχει αντίστοιχο πλυστικο με το δικό σου της ίδιας εταιρείας μου είχε αναφέρει ότι για να βάλει το συγκεκριμένο αφροποιητη χρειαζότανε ανταπτορα....καλά θα ήταν βέβαια να το επαληθεύσει ή να το διαψεύσει κάποιος κάτοχος ενός parkside πιεστικού βέβαια...

1 Comment

John_Kar92

Ναι σήμερα πέρασα απο κατάστημα και μου προτείνανε τον συγκεκριμένο, μου δείξανε αντάπτορα είναι έξτρα (κόστος 8 ευρώ) που κάνει σε parkside γιατί και εγώ κάτοχος parkside είμαι.

Username