Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Athina_Koukouloglou

1)ειναι καποιος που το εχει πανω απο 2 χρονια; και με τι χρηση;
2) να το βγαζω οταν δε το χρησιμοποιω ή επιβραδυνω τη ζωη της βεντουζας; (το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες τι προτεινετε να κανω;) εχω σκοπο να το βαλω στο παρμπριζ καθως στο yaris δεν θα μπορω να βαλω στο καμπυλωτο ταμπλο.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

pacingBlue

Το έχω 2.5 χρόνια, δεν το έχω βγάλει ποτέ από τη θέση του. Χρήση καθημερινή, βάζω το κινητό μου επάνω, google maps, podcasts, πληκτρολόγηση επάνω στην iottie. Το έχω κι εγώ σε Yaris (2003) και λόγω του καμπύλου ταμπλώ το έχω τοποθετήσει στο ευθύ κάθετο πλαστικό τοίχωμα που είναι στην μεγάλη θήκη του συνοδηγού (αριστερά από το ντουλαπάκι). Συμπεριφέρεται άψογα! Η μαλακή βεντούζα δεν έχει φύγει ποτέ (παρόλο τον ήλιο/ζέστη το καλοκαίρι). Η βάση της iottie φεύγει 2-3 φορές το χρόνο ("πέφτει" η iottie), οπότε απλά την "ξεκουμπώνω" ανασηκώνοντας μιαν ασφάλεια που έχει, την ξαναεφαρμόζω πάνω στη μαλακή βεντούζα και ξανα-"κουμπώνω" την ασφάλεια (1-2 λεπτά δουλειά). Αξίζει κάθε ευρώ!

Όνομα χρήστη
ELENI_PAPPA31

Καλησπέρα το χρησιμοποιώ επίσης σε Yaris δεν το αφαιρώ ποτέ ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία το έχω από το καλοκαίρι προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα.

Όνομα χρήστη