Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Thanos_Zax

Άσχημη εμπειρία με άλλη βάση για κινητό με βεντούζα, μετά από κάποιο καιρό ξεραίνεται και ξεκολλάει συνέχεια... Σκέφτομαι για την αγορά αυτής της βάσης ξέρει κάποιος να μου πει αν θα έχω αυτό το πρόβλημα?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

mariapt

Εγώ την έχω εδώ και αρκετούς μήνες και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη, ωστόσο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... με τις ζέστες θα διαπιστώσω αν όντως είναι τόσο καλή γιατί εμένα το καλοκαίρι μου χαλάνε οι κόλλες από τη ζέστη και πέφτουν όλες. Προφανώς αν τη βάλεις στο τζάμι δεν θα πάει πουθενά. Το πλαστικό είναι το πρόβλημα που συλλέγει όλη τη θερμότητα.

Όνομα χρήστη
johemo77

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα!! Είναι κορυφαίο!! Το έχω χρησιμοποιήσει σε Ι.Χ. πέρυσι το καλοκαίρι. Μία που το τοποθέτησα και μία που το έβγαλα μετά από 5 μέρες. Το χτύπαγε ο ήλιος και δεν κατάλαβε τίποτα. Όταν γύρισα στην δουλειά το τοποθέτησα στο αμάξι της δουλειάς. Δεν έχει κουνηθεί καθόλου!!! Ούτε καν έχει ξεκολλήσει από μόνο του έστω και μία φορά!!!! Προσωπικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

2 Σχόλια

Thanos_Zax

Πιστεύω κατάλαβες τι εννοώ όπως το έγραψα... Μετά από λίγους μήνες συνέχεια έπεφτε το κινητό με την άλλη βάση και έχει γεμίσει γρατζουνιές στην οθόνη... Έχω τρομάξει με βάσεις και σκέφτομαι με στήριγμα στον καθρέφτη ??

johemo77

Διόρθωσέ με αν κατάλαβα λάθος... Αλλά στο αρχικό σου ερώτημα αναφέρεσαι ότι είχες δοκιμάσει άλλη βάση με βεντούζα η οποία συνεχώς ξεκόλλαγε από το τζάμι (παρ-μπριζ) και σου έπεφτε το κινητό με αποτέλεσμα να σου προκαλέσει γρατζουνιές στην οθόνη του κινητού (όπως γράφεις στο προηγούμενο σχόλιο σου). Και στη συνέχεια γράφεις ότι σκέφτεσαι να πάρεις την εν λόγω βάση και ρωτάς αν κάποιος ξέρει να σου πει αν θα συνεχίσεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα... δηλαδή να ξεκολλάει η βεντούζα και να σου πέφτει το κινητό. Καταλάβα σωστά ή όχι?

Όνομα χρήστη