What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sakisgeorgiadis1978@gmail.com

Γεια χαρά. Σήμερα αγόρασα ένα Xiaomi 10T pro 256gb. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής. Στα χαρακτηριστικά του εδώ στο Σκρούτζ αλλά και σε άλλα μαγαζιά γράφει ότι έχει 960 fps σε αργή κίνηση, όμως στο μενού δεν βλέπω κάτι παραπάνω από 120 Fps και αυτό εννοείται στα 1080p. Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει;

Username

1 Reply

vagman_tech

Αν μπεις εδώ https://www.mi.com/global/mi-10t-pro/specs/ και πας τέρμα κάτω λέει το εξής:
* Mi 10T Pro supports 120fps slow motion video; Mi 10T supports 240/960fps slow motion video

Που σημαίνει ότι τα 960fps (αν δεν πρόκειται για κάποιου είδους scum εκ μέρους της Xiaomi) θα τα βρεις μόνο στην απλή έκδοση, την Xiaomi Mi 10T. Αν θέλεις δες και εδώ ο ίδιος: https://xiaomi.eu/community/threads/where-is-the-960fps-video-setting-on-the-mi-10t-pro.58292/

Παρεπιντόντος έχω το Mi 11 Lite 5G και έχω και εγώ το 720p 960fps και το έμαθα μόλις τώρα μετά απο μήνες :P

2 Comments

sakisgeorgiadis1978@gmail.com

Κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω πολύ για την αναλυτική σου βοήθεια. Είναι πραγματικά λυπηρό στην ακριβή έκδοση να μην διαθέτει 950 fps. Επίσης είναι για κλωτσιές το σκρούτζ που δεν ελέγχει τα χαρακτηριστικά που γράφουν κάποιοι και είναι λάθος. Από ένα τέτοιο λάθος εγώ οδηγήθηκα σε λάθος αγορά! Υπάρχει φίλε μου κάποιος άλλος τρόπος να γίνει ; Μήπως με κάποιο update? Όσο για το δικό σου ΝΑΙ το ξέρω ότι έχει 960 fps αλλά δυστυχώς είναι στα 720p.

vagman_tech

Καλησπέρα φίλε. Δεν ξέρω πραγματικά πως τους ήρθε η ιδέα και το έκαναν, αν το έχεις αγοράσει εδω΄και λίγες ημέρες (νομίζω κάτω απο 10 ή 14) μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις το απλό φαντάζομαι. Αν θες να το σκαλίσεις λίγο παραπάνω ρώτα και την ίδια την xiaomi σε κάποιο support email ή στην αντιπροσωπεία της εδώ στην Ελλάδα, στην Infoquest. Γενικά απαντάνε πολύ γρήγορα και αναλυτικά 1-2 φορές που χρειάστηκα κάτι. Τέλος, αυτό με το update που αναφέρεις ανα υπάρχει το hardware να το υποστηρίξει λογικά με μια ενημέρωση μέσα σε λίγους μήνες θα το έχεις και εσύ φαντάζομαι. Αλλα αυτό προυποθέτει να υπάρχει ο αισθητήρας μπροστά που να μπορεί να ελέγξει αντί για 120 --> 960fps. Μόνο η ίδια η Xiaomi μπορεί να σου απαντήσει σε αυτό με σιγουριά. :)

Username