What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
dagres2012

Καλησπέρα είμαι κάτοχος xiomi m10t pro πώς ενεργοποίησε το 5g cosmote???έκανα όλες της ενέργειες και μ απαντάει ότι <<Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ COSMOTE 5G ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ cosmote.gr/5G>>

Username

2 Replies

gipas2000

Το ιδιο προβλημα έχω και εγώ με cosmote μια εβδομαδα προσπαθω να το λυσω και δεν μπορω,εχω παει Γερμανο,Πλαισιο ,και εχω παρει 2 φορες τηλ την cosmote. Εαν εσυ έχει λύσει το προβλημα πες μου σε παρακαλώ και εμένα.

Username
vagman_tech

Μιλησες με καποιο καταστημα ή τεχνικγ υποστηριξη Cosmote ? Που στο εβγαλε αυτο το μηνυμα ? Εγω σε Mi 11 Lite 5G δουλεψε κατευθειαν απο μονο του μια φορα που περασα απο κεντρο Αθηνα χωρις να χρειαστω να αλλαξω καποια ρυθμιση.

2 Comments

Legions7

Τελικά στο έφτιαξαν το πρόβλημα γτ μου το έκανε και μένα σήμερα από αλλαγή Vodafone σε cosmote και δεν βρίσκω λύση !!!

vagman_tech

Αν εκανες μολις τωρα αλλαγη πρεπει να περιμενεις 2-3 ημερες νομιζω, εμενα ετσι μου ειχαν πει οταν εβαλα απο vodafone --> CU φοιτητικο. Επισης, θελει επανεκιννηση του τηλεφωνου αλλιως οσες ημερες και να περιμενεις δεν θα δουλεψει!

Username