Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
christos.kokonoglou

Ανάμεσα σε αυτή την συσκευή κ στο one plus 8 pro προς τα που γέρνει η ζυγαριά ; το one plus το έχω δει από κοντά από γνωστό κ όντως είναι δυνατή συσκευή με οθοναρα κ καταπληκτική κάμερα, το ερώτημα μου γιατί έχω χρόνια να αγοράσω xiaomi κ είναι κ ποιο οικονομικό από το 1+ . Έχετε αντιμετώπισει bugs στο λογισμικό του; Κ αν εξακολουθούν να έχουν διαφήμισεις στο λογισμικό; όντως παίρνει κάρτα SD ;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Το Oneplus στο συνολο ειναι μια καλυτερη συσκευη. Bugs υπαρχουν σε ολα τα λογισμικα. Στα καλα μοντελα βρισκεις και λιγοτερα. Υπαρχουν διαφημισεις οι οποιες βρισκονται μονο σε συγκεκριμενες εφαρμογες συστηματος , απενεργοποιουνται πανευκολα και δεν θα τις ξανα δεις ποτε. Υπαρχουν παρα πολλα βιντεο πως αφαιρεις τις διαφημισεις , οι οποιες να σημειωθει δεν ειναι Pop up ειναι διαφημισεις που πιανουν κενους χωρους οπως ξανα λεω σε καποιες εφαρμογες συστηματος ( mi music , mi browser , mi files , mi security , mi downloads )

3 Σχόλια

christos.kokonoglou

Ευχαριστώ.Επέκταση μνήμης έχει; στο σκρουτζ λέει ότι έχει ενώ πολλοί λένε πώς δεν έχει.

gi0rg00sk17589

Κι εγω θα σ προτεινα oneplus και λογω οθονης(καλα τα 144hz αλλα oled δεν είναι... Ασε π δν θα καταλαβεις διαφορα απο τα 120hz του 8pro)και καλυτερων καμερων (στο συνολο) και επισης σαν λογισμικο....ναι μεν εχει φτιαξει (λενε... Εχω μεινει στο 11 σε προηγούμενο κινητο π ειχα xiaomi) το miui 12 πολυ αλλα σαν το oxygen OS δεν είναι...επισης τ βρίσκεις απο κινα σε τιμη 600 πανω κατω... Αν θες να μην σκασεις τα 300€ ποσο κανει παραπανω απο σκρουτζ.

Όνομα χρήστη