Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
George_Menos

Αξίζει τελικά η αγορά του η να πάω στον 2600Η? για atmos στο θέμα από σκληρο τελικά τι γίνεται? παίζει?
@zissimatos

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

GEORGE_DOUMANIDIS

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πας στον 2600 που είναι πιο παλιό μοντέλο και με specs πολύ υποδεέστερα από τον 2700 από την στιγμή που δεν έχουν διαφορά στην τιμή. Όσο για το atmos από σκληρό, όπως λέει και ο φίλος παρακάτω, μάλλον όχι....

4 Σχόλια

George_Menos

Γιωργο μια ερωτηση ακομα. Τον πήρα τελικά.. μια χαρα ολα αλλα μια ερωτηση.
Εχω σύνδεση το otetv στον denon και από εκει από την έξοδο tv. Φυσικα οταν κλείνω τον denon δεν εχει σημα. Δεν μπορω να δουλεύω σκετω την tv και κταν θελω να τον ανοίγω ωστε να έχω το ηχοσυστημα;

GEORGE_DOUMANIDIS

Καλή χρονιά και καλορίζικος! Μπορείς να συνδέσεις την tv απευθείας με otetv και με καλώδιο οπτικής ίνας, την tv με τον ενισχυτή. Όταν θες να βλέπεις otetv με τον ενισχυτή, θα επιλέγεις από την tv έξοδο ήχου optical και θα έχεις ψηφιακό ήχο από τον ενισχυτή.
Επειδή θέλω να πάρω και εγώ αυτόν ή τον 3700 πες μου σε παρακαλώ ποια τηλεόραση έχεις και αν υποστηρίζει Dolby atmos. Θα ήθελα να δούμε αν μπορείς κάποια αποτελέσματα σχετικά με Netflix αν έχεις και με εξωτερικό σκληρό δίσκο.

George_Menos

Να πούμε ότι θέλεις αλλα θα ήταν πιο εύκολο σε άλλη πλατφόρμα.

Όνομα χρήστη