Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mar1na

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις :

1) Αν την έχω σταθερά στο ίδιο ύψος -την θέλω κυριως σαν monitor για το λαπτοπ- θα έχω αυτά τα προβλήματα στην εικόνα που λένε μερικοί; Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις αλλά απο αυτά που είδα εδώ τρόμαξα.
2) Το στικάκι αν το κάνω δηλαδή επέκταση αποθηκευτικού χώρου, θα μπορώ να το βλέπω μόνο στην συγκεκριμένη τηλεόραση ούτε καν σε υπολογιστή;
3) Με τον ήχο, ήταν απο την 1η μέρα το πρόβλημα που αναφέρετε ή σταδιακά δημιουργήθηκε; (ποιο equaliser προτείνετε;)
4) Για τις ρυθμίσεις των χρωμάτων της εικόνας όντως είναι τόσο μεγάλο το θέμα; Έχετε να προτείνετε σε ποιες ρυθμίσεις που έχετε βάλει σας έφτιαξε;
5) Δεν μπορώ να βρω απο το site της TOSHIBA για αυτή την tv πληροφορίες, ξέρετε κάτι περισσότερο;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Χαλκιαδάκης Παύλος
  1. για σταθερή θέση θέασης (π.χ. ως οθόνη υπολογιστή) είναι εξαιρετική, στην θέαση υπό γωνία έχει θέμα
  2. το στικάκι το διαμορφώνει μόνη της η ΤV σε κάποιο φορμάτ που το βλέπει μόνο αυτή, όμως όποτε θες το μετατρέπει σε φορμάτ που το ξανα-βλέπει υπολογιστής.
  3. ο ήχος είναι τυπικός, όπως οι περισσότερες "ταπεινές" τηλεοράσεις, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, αν την θέλεις για κάτι πιο "ειδικό" (μουσική, παιχνίδια κλπ) πρέπει να "ψαχθείς", όπως άλλωστε θα έκανες με οποιαδήποτε ΤΒ.
  4. ρυθμίσεις χρωμάτων έχει τις "τυπικές" που έχουν όλες οι ΤΒ, αλλά έχει και πολλές "εξειδικευμένες"... ανάλογα το χρώμα, θερμοκρασίες χρωμάτων κλπ, εγώ τα άφησα όλα τα δευτερεύοντα στο default και ρυθμίζω τα "τυπικά"
  5. δες αυτό https://toshiba-tv.com/files/dg-gr-mb110-ib-web-4826-4827-t2-c-s2-pvr-dvd-fransat-non-connected-2017-ortak-dg_E3067E961411.pdf

4 Σχόλια

Mar1na

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Δυο τελευταίες ερωτήσεις να σας κάνω αν γνωρίζετε.
Αφού μορφοποιήσω το στικάκι για να το διαβάζει ξανά ο υπολογιστής διαγράφονται ξανά τα αρχεία που έχω καταγράψει απο την ΤΒ;
Και απο ένα στικάκι απλό με δικά μου βίντεο που βάζω στην ΤΒ μπορώ να ρυθμίζω το μέγεθος των υποτίτλων;

Χαλκιαδάκης Παύλος

στο 1ο πιστεύω ότι διαγράφονται όλα (δεν το έχω δοκιμάσει), το 2ο δεν ξέρω αν ρυθμίζονται οι υπότιτλοι.
η δική σου τηλεόραση σου κάνει κολλήματα?

Mar1na

Δεν την έχω αγοράσει ακόμα οπότε δεν ξέρω για τα κολλήματα-με προβληματίζει όμως ότι το λένε πολλοί. Είμαι ανάμεσα σε αυτή και άλλη μια.

Όνομα χρήστη