Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tripokaridos/Head-fi

Θα περιμενω να παει στα 600 ευρο , ( να ειναι καλα ενα μελος εδω μεσα που με ενημερωσε) ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο κινητο.
Πραγματικα απορω πως και δεν το γνωριζει ο κοσμος, τα εχει ολα πανω του Μπαταρια, Μεγεθος μικρο, Βαρος, Audio Dac,Αδιαβροχο, OLED οθονη, δεν εχει τρυπες με νοτς, HDR , και το ποιο ομορφο επιτελους κινητο με 21:9 Οθονη να βλεπω ταινιες οπως πρεπει .

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

cyclops

Η Sony δεν κάνει το επιθετικό μάρκετινγκ που κάνουν άλλες εταιρείες, συν ότι είχε λίγο πολύ ξεχασμένο το mobile τμήμα της. Φαίνεται ότι με τα Xperia 1 ii και Xperia 5 ii αλλάζει αυτό. Εύχομαι να συνεχίσει να βγάζει τέτοιες συσκευές και στο μέλλον.

Όνομα χρήστη
acmilan

643€ έπεσε πριν από μερικές ημέρες που υπήρχε προσφορά στα smartphones -30% σε Sony Center και Κωτσόβολο, μάλλον εκεί αναμένεται να πέσει στο Black Friday. Γύρω στα 850€ έπεσε την ίδια ημέρα το Xperia 1 mark ii. Γενικά πρόκειται για πολύ πολύ καλά κινητά και η Sony νομίζω ότι επέστρεψε. Αναμένεται το επόμενο διάστημα το κορυφαίο όλων Sony Xperia Pro με θύρα HDMI. Αυτή την στιγμή τα Sony, είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε Android και ελάχιστα πίσω από iPhone 12.

5 Σχόλια

acmilan

Το 1 mark ii έχει 6,5'' οθόνη, 4Κ ανάλυση και 60Ηz, ενώ το 5 mark ii, 6,1'' οθόνη Full HD, 120Hz... σε όλα τ'αλλα ίδια εκτός από τις κάμερες που το 1 mark ii έχει 3D iToF Sensor. Προσωπικά ''κλείνω'' στο 5 περισσότερο.

cyclops

Στάνταρ στη Black Friday θα πέσει ξανά η τιμή. Εγώ προσωπικά πολύ πιθανόν να το χτυπήσω.

acmilan

To πήρα σήμερα σε προσφορά, πολύ καλό κινητό, αξίζει τα 699€ που έδωσα.

Όνομα χρήστη