What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Ειρήνη Β.

Η φωτεινότητα στα μαγαζιά που το είδα live, στο χερι μου, είναι αρκετα χαμηλή (για το 4g μοντελο), παρόλο που το adaptive brightness είναι off και η μπάρα φωτεινότητας στο φουλ. Τι παίζει με αυτο;
Διαβάζω στα reviews ότι η φωτεινότητα του κινητου είναι διπλάσια στο adaptive από όταν είναι στο φουλ και non-adaptive. Άρα ρωτάω:
1. Ισχύει διαφορά μεταξύ φουλ μπάρας στο adaptive και φουλ μπάρας στο non-adaptive/manual;
2. Αν ναι, γιατί; Πώς εξηγείται αυτό;
3. Είδε κανείς χαμηλή φωτεινότητα στο δικό του FE 5G; Είστε ευχαριστημένοι σε αυτόν τον τομέα;
Θενκς πολύ για τις απαντήσεις σας!

Username

1 Reply

ckplace

Οι απαντήσεις μου έχουν να κάνουν μόνο με το 5G.
1. Ισχύει όπως και στα περισσότερα κινητά. Δεν είναι διπλάσια αλλά σίγουρα μεγαλύτερη.
2.Ο λόγος είναι για την προστασία των ματιών μας.
3.Χαμηλή δεν θα το έλεγα αλλά σίγουρα όταν είσαι στον ήλιο με γυαλιά ηλίου δεν έχεις την ίδια ευκρίνεια απ' ότι όταν είσαι στην σκιά. Θα ήθελα περισσότερη φωτεινότητα σε αυτές τις συνθήκες.
Επίσης, μέχρι πριν τον update του Φεβρουαρίου υπήρχε σοβαρό θέμα με το adaptive btightness. Αν στο κατάστημα δεν είχαν κάνει upgrade (πολύ πιθανόν) τότε σίγουρα είναι ένα λόγος παραπάνω (νομίζω το ίδιο θέμα είχε και το 4G).
Τέλος, το κινητό έρχεται με μεμβράνη προστασίας που σίγουρα μειώνει λίγο την φωτεινότητα.

Username