Καλησπέρα σε όλους έχω μια ερώτηση είμαι πρωτάρης έχω αγοράσει αυτήν την μηχανή έκανα μια φορά εκκόλαψη στην δεύτερη για να μηδενίσω της ημέρας ξέρει κανείς να μου απάντηση πως γίνεται ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα σε όλους έχω μια ερώτηση είμαι πρωτάρης έχω αγοράσει αυτήν την μηχανή έκανα μια φορά εκκόλαψη στην δεύτερη για να μηδενίσω της ημέρας ξέρει κανείς να μου απάντηση πως γίνεται ευχαριστώ
1 Απάντηση
Καλύτερα να την πετάξεις για να μην καταλήξεις με ψυχοφαρμακα..Άθλια μηχανή πανάθλιο σέρβις. Την έβαλα 4 φορές. Την πήγα στο σέρβις 3 φορες Χάλασα γύρω στα 160 συγα . 130 κότας 30 χήνας. Τα αυγά όταν δεν έβλεπα φως τα έσπαγα και νόμιζα ότι τα έβγαλα από το ψυγείο . Δεν μυρίζει ούτε στο ελάχιστο. Άρχιζε να μετράει τις μέρες μετά από 3 μέρες λειτουργίας. Στο σέρβις ούτε αυτό το πρόβλημα διόρθωσαν. Με πολύ παίδεμα και ταλαιπωρία πήρα τα χρήματα μου μετά από 1 χρόνο. Βέβαια μια καλή λύση είναι να την χρησιμοποιήσεις για κοτετσι εκτός και είσαι από ορεινό μέρος γιατί οι κότες θα ψηφίσουν από το κρύο. Ούτε για αυτό δεν κάνει