Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
M.Gabriel

καλησπέρα! μπορεί κάποιος να μου πει αν βοηθάει κάποιον που δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα για σωματική αντοχή, τόνωση και ενέργεια;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Alexander Omar

Φίλε μου αυτό που περιγράφεις είναι κρεατίνη. Φυσικά η πρωτείνη είναι η "τροφή των μυών", όχι όμως με την έννοια που νομίζει ο περισσότερος κόσμος. Η πρωτείνη διατηρεί και χτίζει μύεις. Δεν τους δίνει ενέργεια απαραίτητα. Όχι τόσο φυσικά όσο οι υδατάνθρακες που είναι τοπ για αυτον τον λόγο. Ναι η πρωτείνη έχει θερμίδες και οι θερμίδες είναι ενεργεια και την χρησιμοποιούνε οι μύεις. Όμως δεν είναι όλη η ενεργεια το ιδιο, μεταβολίζεται διαφορετικα απο το σώμα. Π.Χ. άλλο 300 θερμίδες από ελαιόλαδο και άλλο 300 θερμίδες από μέλι και ψωμί πριν την προπόνηση. Και ας είναι η ίδια ενέργεια από άποψη ποσότητας. Τώρα γιατί ανέφερα την κρεατίνη, για να μην σε παιδεύω αν θες ενέργεια και τόνωση επειδή δουλεύεις χειρονακτικά, και δεν κυνηγάς γυμναστήρια αύξηση μυικής μάζας, απλά θες να αποδίδεις όπως είσαι χωρίς να δυναμώσεις. Τότε ξεκίνα 5 γραμμάρια κρεατίνη την μέρα και μη ξοδέψεις λεφτά σε πρωτείνη. Αν έχεις καταπόνηση στην δουλειά και νιώθεις πιασμένος, σημαίνει ότι κάνεις βαριές δουλειές και οι μυεις σου θέλουν να δυναμώσουν μέσω επιδιόρθωσης, όπου και θα χρειαστείς πρωτείνη. Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις και τα 2 αν το κρίνεις με αυτά που έγραψα.

Όνομα χρήστη
Constantinos_Evaggelou

Καλησπέρα. Θα σου πω για μένα τι αποτελέσματα είδα με συστηματική γυμναστική και λήψη αυτής της πρωτεΐνης. Από 3 έλξεις έφτασα στις 9 . Από 20 με 25 κάμψεις στις 45 . Την πρωτεΐνη αυτή την παίρνω εδώ και ένα χρόνο περίπου . Τώρα είναι η συστηματική γυμναστική ; είναι η πρωτεΐνη; δεν ξερω . Παντως διαφορά στις προπονήσεις μου έχω δει σίγουρα και δεν την αλλάζω. 54 χρονών.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη