Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
NikosVouts

Μου επισήμαναν από το γυμναστήριο ότι έχει λίγο παραπάνω αμινοξέα που είναι ύποπτο. Το BCAA εννοώ. Ξέρει κανείς αν είναι ποιοτική πρωτεΐνη; Τελειώνω τώρα το δεύτερο 750ml και έχω δει διαφορά στην προπόνηση. Επίσης δεν με πειράζει καθόλου στο στομάχι. Αλλά με θορύβησαν με αυτό που μου είπαν.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Alexander Omar

Είναι ποιοτική μην ανησυχείς, την συνιστώ, εμπειρική άποψη ενός χρόνου. Φυσικά λίγο πολύ όλες οι εταιρίες πειράζουν λίγο τα στατιστικά του προιόντος με την χρήση άζωτου και αμινοξέων. Η διαδικασία ονομάζεται amino spiking αν ενδιαφέρεσαι να ψάξεις και να μάθεις περισσότερα.

Όνομα χρήστη
George_1990

Ναι περιέχει μολις μισό γραμμάριο (0.5γρ) παραπάνω bcaas απο την optimum whey gold standart αλλα έχω πάρει και πρωτεΐνη με 7γρ αμινοξέων απο άλλη εταιρεία και ηταν μια χαρά.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
George_1990

Περιέχει 6γρ BCAA ανα δοση και 18γρ BCAA ανα 100γρ προιοντος οπου είναι μια πολύ καλή δόση. Που είναι το ύποπτο;

1 Σχόλιο

NikosVouts

Μακάρι να ήξερα φίλε μου. Προφανώς το 1-1,5gr που έχει παραπάνω ανά δόση από τις πιο διαδεδομένες μάρκες τους φαίνεται ύποπτο. Προφανώς από την ερώτηση σου έσενα δεν σου φαίνεται κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Όνομα χρήστη