Μπορεί κάποιος παλιός χρήστης της πρωτεΐνης να μας πει αν μακροπρόθεσμα έχει αποτελέσματα; ακούγεται και φαίνεται πολύ καλή πρωτεΐνη αλλά στην πράξη τι γίνεται ; όταν λέω αποτελέσματα εννοώ απορροφηση από οργανισμό και "τάισμα" στους μυικους ιστούς
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μπορεί κάποιος παλιός χρήστης της πρωτεΐνης να μας πει αν μακροπρόθεσμα έχει αποτελέσματα; ακούγεται και φαίνεται πολύ καλή πρωτεΐνη αλλά στην πράξη τι γίνεται ; όταν λέω αποτελέσματα εννοώ απορροφηση από οργανισμό και "τάισμα" στους μυικους ιστούς
3 Απαντήσεις
Αν θεωρείτε 1 χρόνο μακροπρόθεσμό να σας δώσω άποψη κανένα πρόβλημα. Σε σύγκριση με Biotech USA ένιωσα πολύ πιο γρήγορη ανάρωση και πειραματίστηκα μειώνοντας το φαγητο κάποιες μέρες και αυξάνοντας τις δόσεις πρωτείνης για να δω αν μειωθεί ο χρόνος ανάρωσης. Η λογική: αν η πρωτείνη είναι κακής ποιότητας, θα φανεί με την χειρότερη ανάρωση μόλις κόψεις το φαγητό. Ωστόσο δεν με ενόχλησε καθόλου στο στομάχι με τις έξτρα δόσεις που τέσταρα για μια βδομάδα και η ανάρρωση μου ήταν άψογη. Φυσικά υποκειμενική άποψη, μπορεί να είναι διαφορετικά για άλλον κύριο.
Αυτή την απορία έχω και εγώ από κάποιον που την παίρνει μακροπροθεσμα να μας πει αν έχει δει κάποια διαφορά εγώ είμαι στον δεύτερο μήνα
2 Σχόλια
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο φίλε μου
Τίποτα ?