What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
George_1990

Η εταιρεία Immortal Nutrition και όχι μονο η πρωτεΐνη της είναι 10 χρονια στην αγορά μπορείτε πολύ απλα να δειτε την πρώτη συσκευασία της το 2012 https://ibb.co/g7Xts0T οπου κυκλοφορούσε σε Κύπρο, πολώνια, γερμάνια, Τσεχία και Σλοβακία.

Έπειτα το 2016 προχώρησε σε ανανέωση της συσκευασίας της όπως Μπορειτε να δειτε το Post που είχε γινει στο FB το 2016 εδώ: https://bit.ly/3NZ8hBV.

Το 2019 η εταιρία Proteinmax υπέγραψε 10ετες συμβόλαιο με την Immortal Nutrition ως επίσημος εισαγωγέας της εταιρίας η οποια μπορεί να γίνετε διανομή αποκλειστικά στην Ελλάδα και Πολωνία βάση συμφωνίας.

Η Immortal Nutrition Ανανέωσε την συσκευασία στα προϊόντα της ξανα το 2020 όπως οφείλει κάθε εταιρία να κάνει μετα απο χρόνια η οποια είναι η ιδια που είναι και σήμερα.

Το προιον εχει γνωστοποιηθεί στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) με ΑΡ. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ: 71390/27-6-2022 οπου είναι απόλυτα νόμιμο για την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά οπου Μπορειτε να επικοινωνήσετε με τον ΕΟΦ για κάθε απορία που έχετε επώνυμα είτε ανώνυμα με email η στο τηλεφωνο των γνωστοποιήσεων.

Εχουν γινει κάποιες αναφορές για το Barcode το οποιο Μπορειτε να δειτε πως υπάρχει κανονικά εδώ: https://ibb.co/FVmHtMg

Αλλα πραγματικά το Barcode ΔΕΝ σημαίνει απολύτως τίποτα για το προιον καθως Βαση ευρωπαϊκής νομοθεσίας αλλα και απο τον ιδιο τον ΕΟΦ καμία εταιρεία δεν υποχρεούται να παρέχει Barcode στα προϊόντα της για αγορές είτε Online είτε απο το φυσικό τους κατάστημα εκτός αν το θεωρούν οι Ίδιοι αναγκαίο απλά για να ελέγχουν το απόθεμα της αποθήκης τους σχετικό άρθρο εδώ: https://bit.ly/3WPbkkg το Barcode μπορεί να το βγάλει οποιοσδήποτε με αγορά online ακομη και να δημιουργήσει το δικό του απο εφαρμογή και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα σχετικα με το προιον.

Τέλος Η αγορά είναι ελεύθερη κανεις δεν σας υποχρεώνει να αγοράσετε κάτι που δεν σας αρέσει πολλοί άλλοι που την εχουν χρησιμοποιήσει εχουν διαφορετική άποψη.

Username

2 Replies

Alexander Omar

Μια χαρά την βρήκα μετά από προσωπικής χρήσης, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Όποιος δεν θέλει μπορεί να αγοράσει κάτι άλλο ή να φάει κανονικό φαγητό.

Username
Antonis_M10

Διάβασα όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, και σε βλέπω να προσπαθείς διακαώς, με νύχια και με δόντια, απαντώντας σε κάθε σχόλιο, να πείσεις τον κόσμο ότι αυτή η πρωτεΐνη είναι ποιοτική και ασφαλής για μακροχρόνια κατανάλωση Όλα αυτά από πού τα συμπέρανες;

Από προσωπική χρήση; Και γιατί αυτό να σημαίνει πως γνωρίζεις για την ποιότητα της; Την έχεις περάσει χημικό έλεγχο;

Αρχικά, περιέχει Ε466, και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος. Έχω δοκιμάσει πρωτεΐνες από MyProtein, ON κτλπ στο παρελθόν, καμία δεν είχε Ε466, που σημαίνει πως δεν είναι ένα απαραίτητο συστατικό.

Εκτός αυτού, οι απόψεις διίστανται για το εάν είναι ασφαλές το συγκεκριμένο συστατικό μετά από συνεχή και συστηματική (καθημερινή, εν προκειμένω) χρήση. Σύμφωνα με έρευνες ίσως να προκαλεί ερεθισμό στο έντερο, και άλλα χειρότερα. Το ΟΚ από FDA δεν λέει πολλά (ξέρουμε για προϊόντα που είχαν τα ΟΚ από FDA και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι καρκινογόνα), ούτε η γνωστοποίηση ΕΟΦ που κυριολεκτικά δεν σημαίνει τίποτα.

Δεν σου λέω ότι το Ε466 σαν Ε466 είναι επικίνδυνο. Γαλακτωματοποιητής είναι και περιέχεται συχνά σε παγωτά, κέικ κτλπ. Δεν είναι επικίνδυνο. Αλλά με συνεχή χρήση, κανείς δεν ξέρει.

Εκτός αυτού, γιατί να πωλείται το προϊόν μόνο Ελλάδα και Πολωνία; Γιατί όχι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες; Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχουν παίξει, αλλά φαίνεται πολύ περίεργο.

Μην μιλήσω για το γεγονός πως στο site τους γράφει 2017 rights reserved ενώ έχουμε 2023...Σοβαρή και επαγγελματική εταιρεία.

Για να κλείσω, για άλλη μια φορά, δεν λέω ότι η συγκεκριμένη πρωτεινη είναι κακή, αλλά ορισμένα συστατικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, και αυτό το καθιστά ανησυχητικό, όπως και τα άλλα που ανέφερα από πάνω.

Τώρα εσύ δεν ξέρω γιατί προσπαθείς τόσο πολύ να πεις με σιγουριά πως η πρωτεΐνη είναι καλής ποιότητας. Είτε σε έχουν βάλει, είτε για κάποιον λόγο είσαι συναισθηματικά δεμένος με το προϊόν.

Ωστόσο αυτό που ξέρω είναι πως παίρνεις ότι δίνεις, και από ότι καταλαβαίνω υπάρχει λόγος που δίνεις 90 ευρώ για 4 κιλά, ενώ στις άλλες πρωτεΐνες για το ίδιο μέγεθος δίνεις τα διπλά.

1 Comment

George_1990

Καλησπέρα φίλε μου, θεωρω πως ειναι δικαιωμα μου να γραφω το τι νομιζω εγω καλό για τον ευατο μου και δεν θα δεχτω την παρατηρηση σου, επισης δεν εχω κανενα οφελος που εκφράζω την γνώμη μου γιατι δεν ειμαι ο μονος εδω μέσα που λεει καλά λογια, απλα εγω και τουλαχιστον αλλοι 10 φιλοι μου που ειμασταν πολλα χρονια πελατες της myprotein, scitec, biotech κλπ χρησιμοποιουμε την συγκεκριμενη πρωτεινη και εχουμε δει πολυ καλυτερα αποτέλεσματα απο τις εταιριες που προανεφερα και δεν μας περισευουν κιολας 75€ για μια πρωτεινη καθε 25 - 30 ημέρες οι οποιες ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα η και κατωτερες, αλλα πέρα απο την τιμή κανεις δεν θα αγοραζε πιστευω εστω και 2ρη φορα μια πρωτεινη αν ηταν σαν χωμα, δεν διαλυοταν η ειχε απαισια γευση οσο φτηνη και αν ηταν ακομα και δωρεαν πραγμα το οποιο ολοι εχουμε παθει καποια στιγμή στο παρελθον.

Η Immortal παντως αν ψαξεις καλύτερα πωλειται και στην πολωνια με 470+ θετικές αξιολογησεις στο συγκεκριμένο προιον και το 99% ειναι θετικές ψαξε σε καταστηματα συγκρισης τιμών στην πολωνια να δεις και μονος σου, Το οτι πωλειτε μονο πολωνια και ελλάδα σήμερα τι σημασια έχει ξερεις εσυ τι συμφωνιες εχουν γίνει και με τι ποσά; Δηλαδη αν ο κατασκευαστης αυριο κλεισει συμφωνια και την εξαγει στην ιταλια αυτοματα θα γινει καλύτερο το προΐον για σένα; Μιλαμε απλά για μια πρωτεΐνη και υπαρχουν χιλιαδες στο εμποριο και το εχεις κανει πυρινικη επιστήμη.

Οσο αφορά το Ε466 οπως το ειπες και μονος σου ''Γαλακτωματοποιητής'' αν το ψαξεις καλυτερα δεν υπαρχει ουτε ενα γαλακτομικο προιον στον κοσμο που να μην το περιέχει καθως ειναι αδυνατη η σταθεροποιηση του μειγματος χωρις αυτο οποτε αν καταναλωνεις οποιoδηποτε γαλακτομικο προιον το περιέχει ακομη και της myprotein και της ΟΝ το περιέχει απλα δεν το αναφέρουν καθώς ειναι ενα συστατικό που βρισκεται ουτως η αλλος στον ορο γαλακτος και ποιο συγκεκριμένα στην πρωτη υλη οπου ειναι αδύνατον να μην υπάρχει.

Οσο αφορά το right reversed κλπ το σκρουτζ δηλαδη που αναγραφει 20[0-9]{2} All Rights and Lefts reserved αν πας στο τελος της σελιδας τους ειναι μια εταιρεια που δεν ειναι σοβαρή και επαγγελματική; Πιστευω οτι εισαι υπερβολικος χωρις λογο αν συμπερανες οτι μια εταιρεια δεν ειναι σοβαρη απο το "all rights Reserved" κειμενακι στο κατω μερος της ιστοσελιδας λες και θα πιεις την γραμματοσειρα και οχι την πρωτεινη.

Για την τιμή ειπες και μονος σου οτι περνεις 90€ 4 κιλα της immortal ενω οι αλλες εταιριες εχουν τα διπλά λεφτα στο ιδιο βάρος εσυ ομως για ποιο λογο ακόμη ασχολεισε με την Immortal και απλα δεν την ξανα αγοράζεις και δεν πας να σκασεις τα 2πλα οπως λες για μια αλλη το οποιο ειναι απλο και ευκολο αλλα προσπαθείς να κανεις εντυπώσεις? Λυπασαι τα 45€ που σου βγηκε το 2κιλο; Eμενα παντως ποιο πολυ με παραξενεύει η δικη σου εμονη παρα οτι εγω εγραψα την γνωμη μου.

Οσο αφορά την γνωστοποηση στον ΕΟΦ αν δεν την ειχε θα ελεγες σιγουρα οτι δεν εχει λάβει γνωστοποιηση κλπ κλπ ομως η ON, myprotein, που ανέφερες πριν εχει κάποια γνωστοποιηση; ακομα και η biotech, και η scitec ποια απο αυτες εχει λάβει γνωστοποιήση; Καμια..

Επισης αν δεν ειναι καθολου σημαντικος ο ΕΟΦ γιατι υπάρχει; Για ποιο λογο να γνωστοποιησει μια εταιρια ενα προΐόν στον ΕΟΦ αν ειναι της πλακας; Γιατι κανει ανακλησεις ο ΕΟΦ σε επικυνδινα σκευάσματα καθε μέρα; Πραγματικα δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες.

Επισης Αυτο με τις χαμηλες τιμές το λεγαμε και παλιοτερα με την myprotein αλλα μολις τις αυξησανε 100% - 200% σε κανεναν δεν αρεσε και πληρωνες και αλευρι τοτε. Μην μας φανει παραξενο λοιπον οταν γινει το ιδιο με την immortal και παει 60€ - 65€ το 2κιλο που και παλι θα την αγοράζουμε.

Username