What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
RiO725_Public

Μολις την παρελαβα και ηπια το πρωτο μου scoop. Μπορει καποιος που την εχει χρησιμοποιησει καποιους μηνες, να μου πει αν εχει αποτελεσματα; Ολοι αξιολογουν με βαση την γευση. Ημουν στην whey της ON, η οποια ειναι ΤΟP. Διαβασα πολλες αξιολογησεις γι την συγκεκριμενη και την πηρα. Αλλα αγχωνομαι λογω τιμης και προελευσης.

Username

2 Replies

Alexander Omar

Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αποτελέσματα. Θα μιλήσω για εντελώς υποκειμενική εμπειρία εδώ. Την χρησιμοποιώ μετά την προπόνηση καθώς δεν έχω χρόνο αλλά εκτός από τότε τρώω μόνο κανονικό φαγητό. Παρατήρησα ότι αναρρώνω πιο γρήγορα σε σχέση με την Biotech USA προσωπικά φίλε μου. Ξαναλέω είναι δικιά μου εμπειρία αλλά το φαγητό μου είναι ίδιο οπότε ο μόνος παράγοντας που άλλαξα ήταν η πρωτείνη και ναι προτιμώ immortal.

Username
George_1990

Ηπιες το πρωτο scoop και αγχωνεσε για την τιμή επειδή ειναι καλή σε σχεση με την optimum που πληρωνεις +30€ για ακριβώς τα ιδια συστατικά; Τι σου φενετε κακο με την προέλευση; Η πολωνια πλεον παράγει για ολες τις χωρες της ευρώπης και της αμερικής. Η Myprotein ξερεις που εχει εργοστασιο μετα το brexit; Για μάντεψε στην πολωνια τα φτιάχνει. Η Optimum ξερεις που παράγετε; Στην ιρλανδια οχι στην αμερική. Η biotech και η scitec φτιαχνονται στην ουγγαρία οχι στην αμερική οπου ειναι 20 χρονια πισω απο την πολωνία σε επίπεδο παραγωγής παρόλα αυτα καποιοι πληρωνουν +30€ για να παρουν μια whey με 21γρ πρωτεινης ανα scoop. Οταν θα ανεβουν οι τιμες στην immortal +50% - 70% στο μελλον θα λεμε οτι ακριβιναν και πλεον δεν μπορουμε να την αγορασουμε και τι καλα που ηταν οταν ειχε 45€ το 2κιλο στην προφορα 2x. Τωρα βγαλανε και προσφορά στα 170€ 4 x 2kg τιμή υπερχονδρικής.

2 Comments

RiO725_Public

Φιλε Γιωργο, ειχα παρατηρησει τα σχολια σου πανω στο προιον. Επειδη δεν αλλαζβ ευκολ συμπληρωματα, ημουν πιστος στην ON, πολλα χρονια και στην biotech για κρεατινη. Γι αυτο ειχα τις ανησυχιες μου. Ωστοσο οσο περισσοτερο το χω ψαξει απο χθες τοσο πιο σιγουρος ειμαι για την επιλογη μου! Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου.

George_1990

Νασαι καλά καλες προπονήσεις με οσο δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα ευχομαι ;)

Username