Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nasianikol

Έχω την σκούπα ένα μήνα και μπορώ να πω ότι δυσκολεύομαι στην χρήση της , δεν σκούζει όλο το σπίτι έχω την βάση φόρτισης στο σαλόνι και σκουπίζει μόνο αυτό δεν πάει μέσα στα αλλά δωμάτια και με την εφαρμογή δεν μπορώ να της πω πήγαινε στα αλλά δωμάτια καθώς δεν κάνει χαρτογράφηση και δεν ξέρει που είναι , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Kabamaru0

Πρώτη λύση: απενεργοποίησε το stop map upload, επέλεξε vacuum along the edges, ώστε να κάνει χαρτογράφηση, και μόλις τελειώσει πας πάλι σε κανονικό σκούπισμα. Δεύτερη λύση, βάλε ένα εμπόδιο (καρέκλα, κουτί) ώστε να σκουπίζει το μισό σπίτι, και μετά την πας πίσω από το εμπόριο για να κάνει το άλλο μισό σπίτι.

Όνομα χρήστη
giannis twins

Περίεργο. Δοκίμασε να την βάλεις χειροκίνητα στο πιο μακρυνό δωμάτιο, πλήρως φορτισμένη

2 Σχόλια

nasianikol

αυτο κανω την παιρνω και την παω στο πιο απομακρισμενο δωματιο το σκουπιζει αλλα οταν βγαινει απο αυτο παραλειπει δωματια και καταληγει παλι στο σαλονι οπου ειναι και η φορτιση της λες και την "τραβαει"...

giannis twins

πολύ περίεργο... ο μόνος λόγος που θα μπορούσε "να την τραβάει" στη βάση είναι για φόρτιση. Δοκίμασε να μπλοκάρεις τη δίοδο προς την βάση, ώστε να αναγκαστεί να πάει αλλού.

Όνομα χρήστη