Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mariasgp

Για έναν σκύλο 42 κιλά κάνει? ρωτάω γιατί ο σκύλος πηγαινοέρχεται στο κάθισμα πότε στο δεξί παράθυρο πότε στο αριστερό, και καθώς οδηγώ μερικές φορές πέφτει στο κενό που υπάρχει μεταξύ των πίσω καθισμάτων και των μπροστά, και κούτσαινε για αρκετό καιρο για αυτόν τον λογο
Θα μπορέσει λοιπόν αυτό το κάλυμμα που στηρίζεται στα μπροστινα καθίσματα και καλύπτει αυτό το κενό, να στηρίξει το βάρος του σε ένα ενδεχόμενο παραπατημα του?
Όπως είπα είναι 42 κιλά .
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πιο ανθεκτικό και ίσως πιο καλύτερο απ' αυτό?
Επίσης δίνουν μαζί και μια επιπλέον ζώνη των 5€. Χρειάζεται η συγκεκριμένη? η έχει το καλυμα δική του?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

christina84s

Εγώ έχω cane Corso που είναι τώρα 40 κιλά κ θα φτάσει καμία 50αρια. Μια χαρά έχει βολέψει . Κόβει κ αυτή λίγες βόλτες . Έχω βάλει το σημείο με το δίχτυ ανάμεσα στα καθίσματα κ το έχω ανοιχτό γτ ακουμπάει την κεφάλα αλλά μπορείς κ να το έχεις ανεβασμένο. Ζώνη πάρε χρειάζεται απλά στα κιλά τους καμία φορά μπορεί να το πατήσουν και να βγει.

1 Σχόλιο

mariasgp

Στο σημείο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και στα μπροστά δεν άντεξε το κάλυμμα ένα σκυλί 14 κιλά μου είπε κάποιος παρακάτω στο σχόλιο του . Φαντάσου τα 42 κιλά .. Εσένα πως άντεξε?

Όνομα χρήστη
Andreas Mp

Μάλλον δύσκολο. Θα σκιστεί αμέσως στο σημείο που αναφέρεις. Ο δικός μου είναι 14 κιλά και δεν τον άντεξε.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη