Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
S1L1S4V

Μετα την παρασκευη καφε και αφρογαλου το μεσαιο φωτακι αναβοσβηνει.. Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Iro_Marazioti81

Καλησπέρα. Μετά την παρασκευή καφέ δεν το κάνει. Μετά την παρασκευή αφρόγαλου το κάνει. Επειδή θέλει πάνω από 10λεπτο για να μείνει μόνιμα πάλι πράσινο το φωτάκι για να μπορείς να ξανακάνεις καφέ, κάπως άστοχο όταν ειδικά έχεις κόσμο, εγώ την "ξεγελώ" κλείνοντας την, βγάζοντας από πρίζα και ανοίγοντάς την πάλι. Πιάνει όσες φορές και να δοκίμασα. Επανέρχεται σουπερ χωρίς να της δημιουργώ το όποιο πρόβλημα. Το μόνο που στην αρχή όταν επανέλθει κι αφήσετε νερό να τρέξει, θα βγάλει αρκετό ατμό λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας από πρίν. Αφήστε να ¨ξεθυμάνει" λίγα δευτερόλεπτα και συνεχίστε με τους καφέδες...

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Μήπως σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει να ζεσταίνει ξανά νερό στο boiler της για να την χρησιμοποιήσεις εκ νέου ?

Εχω το ακριβώς προηγούμενης χρονολογίας μοντέλο απο αυτή και σημαίνει ακριβώς αυτό, γιαυτό το ρωτάω.

2 Σχόλια

S1L1S4V

να το αφησω δηλαδη για καποια ωρα για να δω αν ισχυει αυτο που λες; γενικα μου κανει κατι τρελα και δεν εχει καν βδομαδα που την πηρα. αν δω οτι κατι δεν παει καλα θα τραβηξω βιντεο και θα το ποσταρω να το δειτε

malastratos

Καί εμένα μου κάνει τα ίδια..... μετά από αφρογαλα αναβοσβηνει τό μεσαίο καί δεν σβήνει ούτε στα 10 λεπτά..... προχτές τήν πήρα καί φοβάμαι μήπως είναι λειτουργικό λάθος

Όνομα χρήστη