Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitra_Germetzidou

Χαίρετε. Σκέφτομαι να αγοράσω την εσπρεσιερα και θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γραμμάρια περίπου βάζουμε σε κάθε διπλή ή μονή δόση καφέ ... Και να υποθέσω ότι το κόψιμο πρέπει να είναι αρκετά λεπτό γιατί θα μπουκωσει το μηχάνημα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Και τα δυο που αναφέρεις προσωπικά τα βρήκα με τον καιρό (3-6 μήνες χρήσης περίπου μου πείραν) σε μια Izzy παλαιότερο μοντέλο πυο πήρα και έχω εδώ και 3 χρόνια. Δεν μετράω γραμμάρια και τον παίρνω κομμένο (Dimello τον τελευταιο καιρό). Πολύ γενικα ωστόσο για να απαντήσω στο ερώτημα σου βάζω 3 - 3,5 κουταλιές του γλυκού καφέ και πατάω ελαφρως - ίσα-ίσα για να ισιώσει και λίγο παραπάνω. Βάζω μέχρι το σημείο που κάνει ένα αρκετά μεγάλο βουναλάκι το οποίο αν βάλεις λίγο παραπάνω καφέ θα σου χυθεί απέξω 100%, πρέπει να είανι σίγουρα 30g.

ΥΓ1: Για εμένα, αυτό που έκανε τρομακτική διαφορά στο αποτέλεσμα είναι η ταχύτητα απόσταξης (πόσα δευτερόλεπτα το αφήνεις να τρέξει) και όχι τόσο πολύ τα 2 που αναφέρεις αλλά και αυτό με τον καιρό θα το βρείς.

ΥΓ2: Δεν μπορείς να κάνεις λάθος ή "χάλια" καφέ με την συγκεκριμένη καφετιέρα όσο περίεργο και αν ακούγεται. Πρέπει να μ,ην την καθαρίζεις για να συμβεί κάτι τέτοιο που εκεί προφανώς φταίει ο χηριστής. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι στις πρώτες προσπάθειες να βγαίνει λίγο πιο νερουλός μέχρι να μάθεις τους χρόνους, το ζέσταμα της κτλ.

1 Σχόλιο

RandomNameForShopping

@vagman_reviews Το ιδανικο κοψιμο του καφε για την συγκεκριμενη μηχανη ποιο ειναι απο την εμπειρια σου;

Όνομα χρήστη