Η εκχυλιση σταματαει μονη της; Ειναι ρυθμισμενη σε καποια δευτερολεπτα; Ή δουλευει με κουμπι συνεχομενης ροης;
Και το γκρουπ ειναι 1 ή 2 και αν ειναι με μονη ή διπλη εκχυληση;
Τι διαμετρο εχει το γκρουπ για να κοιταξω για αναλογο πατητηρι;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Η εκχυλιση σταματαει μονη της; Ειναι ρυθμισμενη σε καποια δευτερολεπτα; Ή δουλευει με κουμπι συνεχομενης ροης;
Και το γκρουπ ειναι 1 ή 2 και αν ειναι με μονη ή διπλη εκχυληση;
Τι διαμετρο εχει το γκρουπ για να κοιταξω για αναλογο πατητηρι;
1 Reply
Αν δεις προσεκτικα την φωτο εχει 2πλη εκψυλιση για 2 μονα εσπρεσακια. Πρεπει να σου δινει πατητιρι που ειναι και σκουπακι για να βαζεις καφε, ωστοσο πλαστικο. Εχω ενα μοντελο πριν απο αυτη (2019) και μου εδινε το πατητιρι και 2 γκρουπ για μονη και διπλη δοση αντιστοιχα. Ωστοσο το πατυτιρι εσπασε μια μερα απο λιγο παραπανω δυναμη που του εβαλα και ψαχνω και εγω τωρα :(
4 Comments
Οσο αναφορα για την εκχυλιση; Σταματαει μονο του; Ειναι ρυθμισμενη; Γνωριζετε;
Δεν ξερω με σιγουρια πρεπει να ψαξεις στο site της Izzy. Εμενα που ειναι παλαιοτερο μοντελο ειναι χειροκινητη η δοσολογια
@vagman_reviews καμία σχέση. Δεν είναι αυτόματη και δε σταματάει το εκχύλισμα μόνη της. Είτε χρονομετράτε τη διάρκεια που βγάζει καφέ, είτε μετράτε τη ποσότητα του καφέ για σωστό αποτέλεσμα. Εγώ την αφήνω να βγάζει καφέ για περίπου 11 δευτερόλεπτα. Ένα κουμπί είναι on-ff, ένα για εκχύλιση, και ένα για τη παρασκευή ατμού.
Έχει ένα γκρουπ και δύο αποσπώμενα φίλτρα καφέ (ένα μονής δόσης και ένα διπλής δόσης). Επίσης έχει ένα πλαστικό πατητήρι το οποίο στην άλλη άκρη έχει κουτάλα/δοσομετρητή.
Το ιδιο πραγμα λεμε..."χειροκινητη δοσολογια" γραφω == "οχι αυτοματη". Εγω επειδη προερχομαι απο φραπε για αρκετα χρονια δεν με χαλαει το ελαφρως παραπανω νερο οπωτε ειμαι καπου 13-15 δευτερολεπτα εκχυλισμα. Ισως επειδη βαζω 30+g και γιαυτο βγαζει ελαφρως παραπανω καφε, το ζοριζω κατα καποιο τροπο δηλαδη. Εχουμε την ιδια, τα ξερω οσα περιγραφεις φιλε. 2,5 χρονια και ακομη κραταει γερα, εκτως απο το πατητιρι που εσπασε στον 1 χρονο.