What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Mary_Papaharalambous

Ημουν κάτοχος iphone 7 και με είχε βγαλει 6 φουλ χρόνια , παρουσιάζοντας μόνο προβλημα στον 5ο χρόνο .Δυστυχώς μου έσπασε και τώρα ψάχνω να το αντικαταστήσω με ένα που θα με βγάλει αρκετο καιρό χωρις να μου παρουσιάσει προβληματα . Είμαι ανάμεσα σε ένα iphone 8 , στο poco x3 και στο Samsung galaxy a22 όλα όχι πάνω από 250€. Πιο πιστεύετε θα με βγαλει περισσότερο ασπροπροσωπη από όλες τις απόψεις ?

Username

3 Replies

tedmanowar

Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Τα Xiaomi έχουν πάρα πολύ καλά specs αλλά στην πράξη έχουν πάρα πολλά bugs και δεν θα το πρότεινα για εργαλείο δουλειάς. Το A22 είναι αρκετά dependable και είναι και 5G αλλά είναι ίσως αργό για μέτρια προς βαριά χρήση και δεν έχει AMOLED οθόνη.
Το iphone 8 που θα το βρεις με 250€? αν το βρεις, θέλω κι εγώ ένα... :) Πέρα από την πλάκα δεν γίνεται να συγκριθεί με τα άλλα. Είναι πλέον αρκετά παλιό και πολύ ακριβότερο.

1 Comment

Mary_Papaharalambous

έχω βρει ενα εκθεσιακό iphone 8 με 250€ , αλλα γινεται να βρω ενα android με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρήματα που να μου προσφέρει τις ιδιες δυνατότητες ?

Username
soa008

Μακριά από το iphone 8 και το Samsung a22. Έως 250 καλές επιλογές είναι το Redmi note 10 pro , το Poco x3 και το realme 8

Username
pl.

Κοίταξε.. το iPhone 8 είναι αρκετά παλιό πια, το Galaxy A22 απλά τραγικό και το poco x3 αρκετά καλό, αλλά ίσως σου κακοφανεί το λειτουργικό. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις επίσης το realme 8pro.

Username