What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Manos_Chatzinikolas

Καλημέρα...καλός γενικά στην αφύγρανση....το χρησιμοποιώ σε σπίτι 120 τμ..κυρίως στο σαλόνι 45τμ...απλά
έχω δυο θέματα για τον συγκεκριμένο Αφυγραντήρα...
σας δείχνει σωστά την ένδειξη υγρασίας (και θερμοκρασίας)του δωματίου όταν η συσκευή είναι κλειστή(στην δική μου συσκευή δείχνει υπερβολικά μεγαλη υγρασια ..το χω τσεκαρει με εξωτερικό θερμόμετρο-υγρασιόμετρο?.) Ρωτάω γιατί θα ήθελα να "φτιαξω" σενάριο στην εφαρμογή που θα τον ενεργοποιεί όταν για παράδειγμα η υγρασία του δωματίου ειναι πάνω συγκεκριμένη τιμή...
και το 2ο θέμα που αντιμετωπίζω. .όταν μπαίνει σε φάση P1 - AUTO DEFROST πετάει κρύο αέρα στην ανώτερη ταχύτητα ..υπάρχει κάποιος τρόπος ειδοποίησης μέσω τις εφαρμογής εάν δεν είμαι στον χώρο..εγώ το είδα τυχαία πχ στο κινητό μου όταν το χα βάλει απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής σε λειτουργία....
*ερώτηση... η συγκεκριμένη ενέργεια που μπαίνει P1 ξέρει κανείς πόσο διαρκεί???

Ευχαριστώ

Username

1 Reply

Emmett Brown

Σε συμβουλεύω να προχωρήσεις σε αντικατάσταση. Είχα το ίδιο θέμα. Σε 20 βαθμούς δωμάτιο έμπαινε συνέχεια σε λειτουργία defrost (ότι να ναι ενώ το εγχειρίδιο λέει μπαίνει μόνο σε αυτή τη λειτουργία όταν είναι κάτω από 5 βαθμούς αν θυμάμαι καλά). Η ένδειξη υγρασίας σε σχέση με πανάκριβο υγρασίαμετρο δεν είχε καμία σχέση. Ο αφυγραντηρας έδειχνε πάντα 10% πάνω. Μου έκαναν αντικατάσταση και η υγρασία δείχνει normal (2% απόκλιση) αλλά μπήκε πάλι σε defrost μερικές φορές (όταν μπαίνει σε defrost νομίζεις θα εκραγεί). Απορώ με τις θετικές αξιολογήσεις. Οι περισσότεροι προφανώς τον αγοράζουν τον ανάβουν και τον αφήνουν στην μοίρα του.

Username