Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Basilhskar

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος που έχει το προϊόν για ποσά τμ είναι και αν βγάζει ζεστό αέρα από τις περσίδες όπως οι morris??? Ευχαριστω

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

GEORGIOS Τ

είναι πολύ καλύτερος από τον morris ο invertor τον έχω 3 χρόνια χωρίς να βγάλει κανένα πρόβλημα ο αδερφός μου έχει το morris ο οποίος τον έχει στείλει τρεις φορές για service σημειωτέον ότι το service είναι στη Θεσσαλονίκη

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

η αίσθηση όμως της θερμοκρασίας που έχετε στο δωμάτιο είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που παράγει γιατί ξηραίνει τον αέρα Με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιο άνετα

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

η διαφορά στη θερμοκρασία που βγάζει είναι περίπου στους δύο με τρεις βαθμούς πιο υψηλή από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος όταν δουλεύει σαν αφυγραντήρας και δουλεύει ο συμπιεστής όταν σταματάει ο συμπιεστής σταματάει μετά από κάποια λεπτά να δουλεύει και ο ανεμιστήρας ταυτόχρονα μπορεί να δουλεύει και ο καθαριστής αέρα και ο ιονιστής αν όμως απενεργοποιήσετε τον αφυγραντήρα και δουλεύετε μόνο σαν καθαριστής αέρα δεν παράγει θερμοκρασία ανακυκλώνει και βγάζει την ίδια θερμοκρασία περιβάλλοντος που έχετε ούτε ζεστό ούτε πιο κρύο

3 Σχόλια

GEORGIOS Τ

είναι περίπου για 80 τετραγωνικά αλλά αυτό πάντα παίζεται είναι πολύ ρευστό εξαρτάται από τη μόνωση που έχει το κάθε σπίτι και από την περιοχή στο πόσο υγρασία υπάρχει εγώ το χρησιμοποιώ σε σπίτι 80 τετραγωνικών και με καλύπτει το χω κάπου ενδιάμεσα στο διάδρομο και αναλόγως τον μεταφέρω σε κάποιο δωμάτιο αν θέλω πιο έξτρα απόδοση

GEORGIOS Τ

η διαφορά στη θερμοκρασία που βγάζει είναι περίπου στους δύο με τρεις βαθμούς πιο υψηλή από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος όταν δουλεύει σαν αφυγραντήρας είσαι και δουλεύει ο συμπιεστής όταν σταματάει ο συμπιεστής σταματάει μετά από κάποια λεπτά να δουλεύει και ο ανεμιστήρας ταυτόχρονα μπορεί να δουλεύει και ο καθαριστής αέρα και ο ιονιστής αν όμως απενεργοποιήσετε τον αφυγραντήρα και δουλεύετε μόνο σαν καθαριστής αέρα δεν παράγει θερμοκρασία ανακυκλώνει και βγάζει την ίδια θερμοκρασία περιβάλλοντος που έχετε ούτε ζεστό ούτε πιο κρύο

Όνομα χρήστη