What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Giannis_Sgouralis

έχω αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο εδώ και 1 μήνα! κάθε φορά που αφαιρώ το δοχείο νερού για να το αδειάσω και το επανατοποθετώ πίσω στη θέση του τρέχει απότομα νερο με αποτέλεσμα να τρέχει και έξω από το δοχειο..έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο?

Username

4 Replies

Katia_Stefanakou

Και στον δικό μας το ίδιο. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές, όταν αφαιρείται το δοχείο τρέχει νερό αρκετό στο πάτωμα! Έχετε βρει κάποια λύση;

Username
Username
MARIA_ATHA2870

Και εμενα μου τα έχει κάνει οταν πάω να το βγάλω αμέσως μόλις τον απενεργοποιω

Username
GEORGIOS Τ

Υπάρχει ένα κλαπέτο το οποίο κλείνει την τρύπα που κατεβαίνουν τα αποστάγματα νερού όταν αφαιρείς το δοχείο και όταν το επανατοποθετήσεις αν καθυστερήσεις μπορεί να μαζέψει νερό από τους συλλέκτες και να πέσει λίγο δύναμη αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να τρέχει έξω από το δοχείο

2 Comments

Giannis_Sgouralis

ευχαριστώ για την απάντηση! το καταλαβαίνω αυτό που μου λες γιατί είδα πως λειτουργεί αλλά στον δικό μου αφυγραντήρα όχι μόνο τρέχει λίγο έξω από το δοχείο αλλά σχηματίζει και κυλιδα στο πάτωμα.

GEORGIOS Τ

Δες μήπως έχει σπάσει σε κάποιο σημείο το δοχείο και ειδικά στο χερούλι το διάφανο που έχει συγκολληθεί με την υπόλοιπη μαύρη κανάτα και κάνει η διαρροή από εκεί αν είναι βουλωμένη η τρύπα η πλαϊνή εκεί που στάζει και πηγαίνει το νερό μέσα και δεν προλαβαίνει και κάνει υπερχείλιση

Username