What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Sia_Tsavala

Καλημέρα ο αφυγραντηρας μου βγάζει ένα τετραγωνακι κάτω αριστερά και δεν δουλεύει τι μπορεί να είναι ευχαριστώ .

Username

3 Replies

4 Comments

oikonomakis_nek

Είσαι φανταστικός, είχα φάει τον τόπο να βρω τι να κάνω, διότι άλλαξα το φίλτρο και δεν έλεγε να ανοίξει! Ευχαριστώ!

Eygenia_Xyla

Ευχαριστώ πολύ και γω!! Δεν μπορούσα να εξηγήσω γιατί δεν δούλευε, ενώ του άλλαξα φίλτρο. Ευχαριστώ ξανά!!!

Username
GEORGIOS Τ

ναι είναι σίγουρο χρειάζεται αλλαγή φίλτρου έχει συμπληρώσει τη σόρρες ο συγκεκριμένος επειγραντήρα σε μετράει ώρες για το φίλτρο ακόμα και όταν το αλλάξεις το φίλτρο χρειάζεται να κάνεις μία διαδικασία να γίνει reset για να σβήσει το κοντέρ στις ώρες και μετά θα δουλέψει νομίζω πατάς από ό,τι θυμάμαι το βελάκι ταυτόχρονα παρατηταμένα μαζί με το λαμπάκι ή κάποιο άλλο από τα άλλα τα κουμπάκια που είναι δίπλα-δίπλα και μετά μηδενίζει και ξεκινάει από την αρχή της ώρες και δουλεύει το φυγραντήρας αλλιώς τον πλοκάρει τον αφυγραντήρα

Username
efStelios

Καλημέρα, ίσως να χρειάζεται αλλαγή το φίλτρο στο πίσω μέρος. Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω το manual μπροστά μου και δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ αυτό που γράφετε. Το καλύτερο είναι να ανατρέξετε στις οδηγίες χρήσης ή να καλέσετε στην εταιρεία.

Username