What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
mariafratzi91

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κανείς γιατί μου αναβοσβηνει το φωτακι του φίλτρου; έχω πλύνει το εξωτερικό φίλτρο

Username

3 Replies

GEORGIOS Τ

αν πας στην αξιολόγηση μου έχω αναρτήσει και βίντεο για το συγκεκριμένο πρόβλημα απλώς θα καθυστερήσει μερικές μέρες για να ανέβει με αφορμή αυτό που μου είπες το ανάρτησα για να το βλέπετε για να βοηθήσω και άλλους

Username
GEORGIOS Τ

και προσοχή όταν πλένετε το εξωτερικό φίλτρο πού είναι η CYTA το φυσάτε και το στεγνώνετε πριν το βάλετε πάνω μην το βάλετε υγρό γιατί μπορεί να καταστρέψει το φίλτρο hepa το οποίο δεν πλένεται μόνο με σκούπα απορροφητική μία φορά στις 15 μέρες με 20 αν το περνάτε είναι ότι καλύτερο

Username
GEORGIOS Τ

έχω το συγκεκριμένο μοντέλο δύο χρόνια είναι πάρα πολύ συνηθισμένο αυτό το alarm που βγάζει και δημιουργεί ψευδαίσθηση ότι φταίει το φίλτρο δεν φταίει το φίλτρο υπάρχει ένας αισθητήρας που βλέπει την καθαρότητα του αέρα που εκεί καμιά φορά μπορεί να πάει ένα σκουπιδάκι ένα χνούδι μία τρίχα και να δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι λερωμένο το φίλτρο αυτός ο αισθητήρας είναι στο πίσω μέρος τέρμα κάτω θα ξεκούμπωσε τε το καπάκι εκεί που μπαίνει το καλώδιο όταν το βγάλατε που ήταν αποθηκευμένο τέρμα κάτω και δεξιά έχει κάποιες τρύπες εκεί αν μπορείτε να κάποιο τρόπο να φυσήξετε αέρα ή να ρούφηξε τε με τη σκούπα επίμονα θα καθαρίσει αυτό τον αισθητήρα και θα δουλεύει κανονικά είναι σίγουρο 100% αυτό που σας λέω το έχω τσεκάρει το κάνει αρκετές φορές ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας είναι κάτω και παίρνει εύκολα χνούδια από το έδαφος για αυτό και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα

Username